Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Simpatizantii PSD, plecati spre mitingul din Bucuresti: Iohannis, tu nici nu stii ca esti pus de SRI

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Simpatizantii PSD, plecati spre mitingul din Bucuresti: Iohannis, tu nici nu stii ca esti pus de SRI

Peste 13. 000 de damboviteni au plecat deja spre Bucuresti, acolo unde de la ora 20. 00 a fost programat miting PSD. Participantii la miting s-au sfiit sa vorbeasca despre motivul pentru care merg la Bucuresti, iar unii dintre ei au criticat chiar Guvernul actual. continuă pe Adevărul

VIDEO Desteapta-te, romane!, cantat in autocar de simpatizantii PSD plecati din Satu Mare spre mitingul din Bucuresti

Oficialii PSD Satu Mare declara c-au reusit sa mobilizeze in jur de 1. 300 de oameni pentru mitingul organizat in Piata Victoriei din Bucuresti.

Simpatizantii PSD au plecat spre Capitala. O sustinatoare PSD a explicat de ce vine la miting

Primele autocare - cu simpatizanti PSD - au plecat din cele mai indepartate judete ale tarii, cu destinatia Bucuresti, pentru mitingul social-democratilor.

VIDEO Inspectorul scolar Florin Lazar din Bacau a condus un grup de profesori si alesi PSD la mitingul din Bucuresti

Un grup de profesori in frunte cu inspectorul scolar general Florin Lazar a fost surprins, sambata dimineata, in parcarea unui market aflat la iesirea din Bacau in timp ce dezbatea planul pentru plecarea spre mitingul din Bucuresti, relateaza tele1 Bacau.

Liviu Dragnea, miscare populista: Baie de multime in drumul spre scena din Piata Victoriei (FOTO si VIDEO)

Liviu Dragnea a tinut sa profite de cei peste 100. 000 de oameni prezenti la mitingul din Piata Victorie pentru a incerca sa arate ca inca e un politician popular si a facut o baie de multime in drumul spre.

PSD Bacau promite ca aduce 10.000 de oameni la mitingul din Bucuresti

Presedintele filialei PSD Bacau, senatorul Dragos Benea, un aliat fidel al lui Liviu Dragnea, promite ca va aduce aproximativ 10. 000 de membrii si simpatizanti PSD din judet pentru mitingul din 9 iunie din Bucuresti.

VIDEO Trenul care aduce ieseni la mitingul PSD din Bucuresti este decorat cu mesaje precum: Va rugam sa ne scuzati, nu vorbim ct ascultati

Trenul care ii aduce sambata pe simpatizantii PSD din Iasi la Bucuresti pentru mitingul social-democratilor are lipit pe geamuri mesaje precum Vrem Guvernul Romaniei, nu Guvernul meu, Va rugam sa ne scuzati, nu vorbim cat ascultati si Mai multi bani in buzunare, nu erori judiciare. PotrivitG4Media, doua dintre cele sapte vagoane ale trenului sunt ocupate de cei care merg la miting, la urcare fiind intocmite liste de prezenta.

Simpatizantii PSD au lasat in urma munti de gunoaie dupa lupta cu statul paralel (VIDEO, FOTO)

A fost o miscare impresionanta de forte saptamana aceasta pentru organizarea mitingului PSD impotriva abuzurilor. Zeci de mii de oameni au fost adusi sambata seara in Piata Victoriei din Capitala. Ca.

Participantii la mitingul PSD care au venit din Iasi au umplut de mesaje trenul care ii aducea in Bucuresti

Doua vagoane dintre cele sapte ale trenului pe distanta Iasi - Bucuresti au fost ocupate in intregime de catre simpatizantii PSD care veneau in Capitala pentru a participa la mitingul din Piata.

FOTO Membrii PSD Alba au pornit cu entuziasm spre mitingul din Bucuresti unde vor spune stop statului paralel

Mai multe autocare, microbuze si masini personale au plecat duminica dimineata din Alba Iulia si din alte orase ale judetului Alba cu membri si simpatizanti PSD care vor participa la mintingul organizat in Bucuresti.

VIDEO Sustinator PSD Dolj, despre motivul pentru care merge la Bucuresti: M-a chemat primarul. Nu stiu ce trebuie sa fac acolo

Organizatia PSD Dolj s-a mobilizat pentru mitingul de sambata, 9 iunie, iar 20. 000 de oameni incolonati au urcat in mijloacele de transport si au plecat spre Capitala. Unii sustinatori au declarat ca au venit la miting dintr-un singur motiv: au fost chemati de primar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )