Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO in ce stadiu este Drumul Expres Craiova Pitesti. Pro Infrastructura: Fara sanse reale de finalizare la timp

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO in ce stadiu este Drumul Expres Craiova Pitesti. Pro Infrastructura: Fara sanse reale de finalizare la timp

Membrii Asociatiei Pro Infrastructura au facut saptamana trecuta o vizita pe santierul Drumului Expres Craiova Pitesti, unde in prezent se lucreaza pe sectiunea de 57,55 dintre Craiova si Slatina. Sansele de finalizare la timp sunt doar teoretice, afirma specialistii. continuă pe Adevărul

VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitesti, vazut din drona: Fara sanse reale de a fi respectat termenul pe unul din loturi, ritm de executie foarte bun pe altul

Pe circa 55,7 km intre Craiova si Slatina se lucreaza in prezent la drumul expres DX12 Craiova - Pitesti. Imagini din drona surprinse de catre Asociatia Pro Infrastructura ilustreaza mobilizarea constructorilor, ONG-ul publicand si informatii legate de progresul proiectului, dar si problemele aparute. Pentru primul lot, de la Craiova la Bals, nu sunt sanse reale ca lucrarile sa fie gata pana la final de 2021.

Jason Derulo are o nou iubita. Cine este si cum arata cea care i-a furat inima starului pop (GALERIE FOTO VIDEO)

Jason Derulo pare ca si-a gasit sufletul pereche. Artistul este indragostit pana peste cap de modelul Jena Frumes, in varsta de 26 de ani. Cei doi sunt foarte activi pe retelele sociale, iar pe TikTok.

FOTO VIDEO Tura cu motocicleta pe Transalpina. Cum arata soseaua in zona unde zapada masoara peste 1 metru

Transalpina, soseaua aflata la cea mai mare altitudine din Romania, a fost deschisa pentru circulatia auto. La aproape 2000 de metri altitudine, inca nu a venit primavara. Stratul de zapada este inca destul de mare, chiar si in zona drumului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )