Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Tanar de 15 ani care participa la un concurs de schi fond, ratacit in masivul Sureanu. A fost salvat de jandarmi si salvamontisti

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Tanar de 15 ani care participa la un concurs de schi fond, ratacit in masivul Sureanu. A fost salvat de jandarmi si salvamontisti

Un tanar in varsta de 15 ani care a participat duminica la o intrecere sportiva in zona masivului Sureanu s-a ratacit si a solicitat ajutor la 112. A fost recuperat de un echipaj mixt format din jandami montani si salvamontisti. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac, presedinte executiv PMP, a adus un omagiu la Ambasada Slovaciei jurnalistului asasinat pentru ca a avut curajul sa scrie despre coruptia din tara lui (FOTO, VIDEO)

Intr-o perioada in care presa este amenintata continuu, am asistat neputinciosi la un nou atac la adresa libertatii de exprimare. Este vorba despre asasinarea jurnalistului de investigatii slovac Jan.

Condamnat la 15 ani pentru omor, capturat de politisti. Barbatul se sustragea executarii pedepsei

Un alt barbat, de 37 de ani, din Calarasi, care se sustragea executarii unei pedepse privative de libertate de 15 ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de omor, a fost depistat de politisti, pe 23 februarie, si incarcerat in Penitenciarul Rahova.

Franta: Parchetul deschide, in sfarsit, o ancheta de viol in cazul barbatului de 28 de ani care a avut o relatie sexuala cu o fetita de 11 ani

Justitia franceza a deschis in cele din urma o ancheta pentru viol in dosarul care vizeaza un barbat de 28 de ani care a avut o relatie cu o fetita de 11 ani, calificat initial drept un simplu abuz sexual, starnind un scandal national, scrie AFP.

FOTO VIDEO Cazinoul din Constanta, dupa bombardamentul din 1916. Starea edificiului, asemanatoare celei de azi

Cazinoul arata Imaginile aflate in arhiva Muzeului Imperial de Razboi al Marii Britanii Imperial War Museum) arata distrugerile suferite de tarmul Constantei, iar Cazinoul este intr-o stare asemanatoare celei din ziua de azi, cand zace in paragina de ani de zile.

FOTO VIDEO Un cineast din Focsani prezinta imagini in premiera dupa dezastrul provocat de cutremurul din 4 martie 1977

In urma cu 41 de ani, zona seismica Vrancea a produs unul dintre cele mai distrugatoare cutremure care au existat in Romania, cu peste 1500 de morti la nivel national.

Imagini fabuloase din vestiarul Hermannstadt, dupa victoria categorica in fata FCSB (FOTO, VIDEO)

A fost sarbatoare in vestiarul echipei de Liga a II-a Hermannstadt, joi, dupa victoria categorica in fata FCSB, in semifinalele Cupei Romaniei. 3-0 a fost scorul final, care i-a dus pe culmile fericirii.

DEZASTRU in Azerbaidjan: Zeci de morti intr-un incendiu de proportii (FOTO, VIDEO)

Cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu care s-a declansat vineri la o clinica de reabilitare a consumatorilor de droguri in capitala azera Baku. Potrivit primelor informatii, la.

Europa se pregateste de noi furtuni de zapada FOTO VIDEO

Noi caderi masive de zapada si viscole sunt asteptate joi in Europa in cadrul unui front siberian care a afectat continentul. Unele zone din Regatul Unit se afla sub cod rosu. Irlandezii si-au facut rezerve importante de paine, pregatindu-se pentru furtuna Emma. Elvetia a inregistrat in ultimele zile recorduri de temperaturi scazute, care au ajuns la altitudine la aproape -40 de grade Celsius. Aeroportul din Geneva a fost inchis.

FOTO VIDEO Imagini impresionante din iadul alb. Salvatorii arata cum decurge o interventie pe vreme extrem de rea

Imagini impresionante surprinse in timpul urgiei albe din Dobrogea arata gesturi de solidaritate care pot salva viata unui om.

Primele condamnari in dosarul Secureanu: Peste 15 ani de inchisoare!

Tribunalul Bucuresti a dat prima sentinta in dosarul Secureanu. Sapte angajati ai spitalului Malaxa si administratori de firma, cei care si-au recunoscut faptele in fata procurorilor si judecatorilor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )