Libnet.ro
UNICEF

10:46

FOTO VIDEO The Prodigy, show incendiar la Untold. Legendara trupa britanica a umplut Cluj Arena

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO The Prodigy, show incendiar la Untold. Legendara trupa britanica a umplut Cluj Arena

Concertul celor de la The Prodigy a fost cel mai asteptat moment al serii de sambata, astfel ca peste 55. 000 de fani au asistat la acest eveniment. Alti 50. 000 de tineri au ales scenele din Sala Polivalenta si din Parcul Central, in cea de-a treia seara a festivalului. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Peste 84.000 de participanti in prima zi de Untold. The Chainsmokers: Nu ne-a venit sa credem

Peste 84. 000 de oameni au participat la prima zi a festivalului Untold. Atractia serii a fost trupa The Chainsmokers, al carui spectacol a umplut stadionul Cluj Arena. Pe scenele Untold au mai urcat Parov Stelar, Diplo, Afrocack si Will Sparks.

FOTO VIDEO Cum a aparut un fost premier la Untold. A degustat palinca, a intrat intr-o hora si s-a fotografiat cu vedetele unui post de televiziune

Untold a atras o multime de vedete, oameni importanti de televiziune, artisti romani, dar si politicieni prinsi mai mult sau mai putin de spiritul festivalului.

FOTO VIDEO Untold 2018. Cum se simt spectatorii la festivalul care-i costa pe organizatori 12 milioane de euro

Cel mai mare festival de muzica din Romania are loc la Cluj, in perioada 2-5 august. inca din prima zi, zona centrala a orasului a fost invadata de zeci de mii de tineri, mare parte dintre ei sositi din strainatate special pentru Untold.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )