Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO VIDEO O tona de carne pregatita la cea mai mare pomana a porcului, la Focsani

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O tona de carne pregatita la cea mai mare pomana a porcului, la Focsani

Evenimentul se afla la cea de a cincea editie si a fost organizat de cea mai mare societate de crestere a porcilor din zona Moldova. continuă pe Adevărul

Dancila i contrazice pe analisti: Inflatia a scazut la 3,43% . Romnia are a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, inaintea sedintei de guvern, ca analistii care au atras atentia asupra inflatiei ar fi in eroare si ca datele INS arata clar ca preturile au fost mai mici in luna noiembrie, inflatia fiind de 3,43% fata de 4,25% cat era luna trecuta.

VIDEO Record O femeie de 102 ani, cea mai batrna persoana care a sarit cu parasuta

O femeie de 102 ani a devenit cea mai batrana persoana care a sarit cu parasuta, de la o inaltime de aproape 4. 300 de metri.

Ludovic Orban: Discursul lui Dragnea, delirul unui dictator capabil sa condamne Romnia la cea mai ntunecata perioada / Eugen Tomac: Paranoicul de la Gratia. Ori i gasim un loc la Balaceanca, ori la Rahova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost delirul unui dictator nebun care este capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada a sa. Si presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reactionat, duminica seara, la discursul liderului PSD din sedinta Consiliului National al partidului, afirmand ca acesta este paranoic si ca locul sau este ori la Balaceanca ori la Rahova.

Cristina Neagu, ignorata: Cea mai buna marcatoare din istoria Europeanului n-a prins Dream Team-ul. O singura romanca a fost aleasa

Chiar daca se afla si acum pe locul 2 in clasamentul marcatoarelor de la Euro 2018, cu 44 de goluri, handbalista de 28 de ani a ratat cea mai buna echipa a turneului final.

Simona Halep, castigatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a anului in circuitul WTA

Simona Halep, numarul unu mondial, a fost desemnata castigatoarea anchetei pentru cea mai frumoasa lovitura a anului 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA). Simona Halep a iesit invingatoare cu o minge trimisa in cros peste fileu.

ORBAN: Alegerile anticipate, cea mai buna solutie pentru Romania

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a afirmat astazi, la Alba Iulia, ca in opinia sa, in cazul caderii Guvernului, cea mai buna solutie ar reprezenta-o alegerile anticipate, dat fiind faptul ca, a sustinut acesta, optiunile politice s-au modificat dramatic fata de decembrie 2016.

PREMIILE STAR CONSTRUCT 2018 BURSA Constructiilor - cea mai completa sursa de informatii din sectorul constructiilor

Revista BURSA Constructiilor a primit, miercuri, Diploma de Excelenta pentru cea mai completa sursa de informatii din sectorul constructiilor, in cadrul Galei Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii FPSC) Star Construct 2018 - editia inaugurala.

GALA STAR CONSTRUCT 2018 Revista BURSA Constructiilor - desemnata cea mai completa sursa de informatii din sectorul constructiilor

Revista BURSA Constructiilor a fost distinsa, aseara, cu Diploma de Excelenta pentru cea mai completa sursa de informatii din sectorul constructiilor, in cadrul Galei Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii Star Construct 2018.

Cum faci cea mai gustoasa iahnie de fasole. Cata apa se pune ca sa iasa delicioasa si de ce se fierbe la foc potrivit

Mancare gustoasa, pregatita de gospodine, iahnia de fasole are cateva secrete. Tainele preparatului delicios le regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

NUNTA anului in showbiz! Se marita cea mai controversata cantareata a momentului (FOTO)

Nunta anului in showbiz! Se marita una dintre cele mai constoversate cantarete din lume. Lady Gaga, 32 de ani, a anuntat ca se casatoreste cu iubitul ei, impresarul Christian Carino, 49 de ani. Gaga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )