Libnet.ro
UNICEF

08:01

FOTO VIDEO Tot ce stim, pana in prezent, despre atacul din Las Vegas

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Tot ce stim, pana in prezent, despre atacul din Las Vegas

Cel putin 59 de oameni au murit, iar peste 500 au fost raniti in cel mai sageros atac armat din istoria Americii. Suspectul indicat de Politie este Stephen Paddock, un barbat in varsta de 64 de ani, gasit mort in hotelul de unde a tras asupra oamenilor, scrie The Guardian. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Tot ce stim despre masacrul din Las Vegas, cel mai grav atac armat din istoria Americii

50 de oameni au murit impuscati, iar alti 200 au fost raniti, dupa ce un barbat de 64 de ani a deschis focul asupra participantilor la un festival de muzica country, Route 91 Harvest.

Radu Tudor, despre atacul armat din Las Vegas: Este un cosmar

Radu Tudor a vorbit despre atacul armat din Las Vegas si spune ca actul va putea fi analizat dupa ce vor exista toate datele necesare despre acesta. Jurnalistul mai mentioneaza si faptul ca Las Vegas este.

VIDEO Tot ce stim despre atacatorul din Las Vegas: Este milionar in dolari, mare amator de jocuri de noroc

Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani, este autorul celui mai grav atac armat din istoria Statelor Unite, produs, luni, in urma caruia au murit 58 de persoane, iar peste 500 sunt ranite, scrie Daily Mail.

VIDEO Tot ce stim despre atacatorul din Las Vegas

Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani, este autorul celui mai grav atac armat din istoria Statelor Unite, produs, luni, in urma caruia au murit 50 de persoane, iar alte 200 sunt ranite, scrie Daily Mail.

Trump, despre atacul din Las Vegas: A fost un act diabolic!

Presedintele american Donald Trump a catalogat drept un act diabolic atacul armat comis in Las Vegas. A fost un act diabolic. Vreau sa le multumesc politistilor din Las Vegas si celor.

Donald Trump despre atacul armat din Las Vegas: Reprezinta raul absolut

Atacul armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morti si 515 raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, reprezinta raul absolut, a afirmat luni presedintele american Donald Trump, el subliniind ca aceasta drama readuce in atentie problema vanzarii de arme de foc in SUA, relateaza AFP.

Elon Musk, planuri marete pentru a coloniza Marte si Luna. Ce dovada aduce pentru a arata ca ideile sale nu sunt in zadar (FOTO + VIDEO)

Elon Musk isi doreste sa colonizeze Luna si Marte si are si un plan. Acesta a explicat cum va fi posibil sa duca primele misiuni umane pe Planeta Rosie printr-un video postat pe Twitter. Musk vrea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )