Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO VIDEO Traian Basescu: OMV Austria ne va fi partener atat timp cat interesul Romaniei e servit cu prioritate

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Traian Basescu: OMV Austria ne va fi partener atat timp cat interesul Romaniei e servit cu prioritate

Traian Basescu a declarat ca, potrivit relatarilor presei, OMV Austria pare a lansa politici care nu sunt in favoarea statului roman. continuă pe România Liberă

FOTO Traian Basescu: OMV Austria ne va fi partener atat timp cat interesul Romaniei e servit cu prioritate

Traian Basescu a declarat ca, potrivit relatarilor presei, OMV Austria pare a lansa politici care nu sunt in favoarea statului roman.

VIDEO Traian Basescu, la Bruxelles. Victor Ponta, in China

Intr-un clip video postat pe pagina de Facebook a presedintelui Basescu se vede cum seful statului sta de vorba cu liderii europeni care il inconjoara. Presedintele Basescu vorbeste si nimeni nu il intrerupe.

Basescu, atac voalat la OMV: Ne va fi partener atat timp cat interesul Romaniei e servit cu prioritate

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca, potrivit relatarilor presei, OMV Austria pare a lansa politici care nu sunt in favoarea statului roman, el avertizand ca aceasta companie va fi partener al Romaniei atat timp cat interesul tarii noastre este servit cu prioritate.

Basescu avertizeaza grupul OMV: Ne va fi partener atat timp cat interesul Romaniei e servit cu prioritate. Gazele din Marea Neagra, principala miza

Grupul austriac OMV va fi partenerul Romaniei atata timp cat interesul Romaniei este servit cu prioritate, a declarat presedintele Traian Basescu. Seful statului aceste afirmatii dupa ce a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor, aflata in Marea Neagra, unde companiile ExxonMobil si Petrom fac foraje de explorare pentru zacamintele de gaze naturale.

Basescu: Parteneriatul cu OMV Austria, amenintat de politici in defavoarea statului roman

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, ca ultimele relatari ale presei arata ca OMV Austria pare a lansa politici care nu sunt in favoarea statului roman, precizand ca Romania mentine parteneriatul cu aceasta companie atat timp cat interesul.

Traian Basescu: Am transmis OMV ca vor fi partenerii nostri atat timp cat interesul national al Romaniei e servit cu prioritate

Presedintele Traian Basescu a avertizat OMV ca va ramane partenerul Romaniei atat timp cat interesul national al tarii noastre este servit cu prioritate, referindu-se la informatiile de presa legate de faptul ca OMV pare a lansa in politici care nu sunt in favoarea statului roman.

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia Zilei Limbii Romane

Sarbatorim astazi unul dintre simbolurile fundamentale ale unitatii noastre nationale: limba romana. Avem o traditie spirituala care dovedeste, mai ales prin limba romana, ca apartinem unui spatiu de civilizatie europeana si sunt convins ca, atat timp cat vom fi capabili sa transmitem de la o generatie la alta bogatia limbii romane si valorile care i-au consfintit perenitatea in cultura europeana si universala, putem sa fim mandri de identitatea noastra si de contributia pe care o putem avea impreuna la viitorul marii familii europene, este mesajul pe cre Traian Basescu l-a transmis azi cu ocazia Zilei Limbii Romane, consemneaza Mediafax.

Traian Basescu il FAVORIZEAZA, de fapt, pe Ponta. Cum explica analistii politici ipoteza-SOC

Presedintele Traian Basescu il favorizeaza, de fapt, pe premierul Victor Ponta, desi acest lucru nu se vede - cel putin aceasta este concluzia politologilor. Traian Basescu aparent sustine o atmosfera anti.

Traian Basescu: Actiunea lui Vladimir Putin in Ucraina frizeaza irationalul

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca actiunile presedintelui rus Vladimir Putin privind Ucraina frizeaza irationalul. Statele membre NATO se angajeaza sa nu instalez.

Traian Basescu: Sunt optimist ca Romania va fi capabila in 2020 sa-si acopere nevoile de gaze

Presedintele Traian Basescu este optimist ca Romania isi va putea acoperi nevoile de gaze naturale peste 5-6 ani, dar si chiar pe ale Republicii Moldova. Declaratia a fost facuta dupa vizita efectuata pe platforma de foraj Ocean Endeavor din Marea Neagra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )