Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO VIDEO Una dintre cele mai spectaculose portiuni de autostrada din Romania, la poalele muntilor Poiana Ruscai

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Una dintre cele mai spectaculose portiuni de autostrada din Romania, la poalele muntilor Poiana Ruscai

Pana la finalul acestui an, se asteapta deschiderea unei portiuni din lotului 2 al Autostrazii Vestului, intre Lugoj si Deva. Lucrarile sunt avansate. continuă pe Adevărul

Festival inedit in Marea Britanie. Peste 700 de participanti la una dintre cele mai mari adunari de sex in aer liber din Europa (VIDEO+FOTO)

Festival inedit timp de trei zile in Marea Britanie. incepand cu anul 2013, britanicii gazduiesc partide de sex tematice si diverse chefuri si petreceri in cadrul acestui.

Delia isi testeaza limitele pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din Romania. Unde va merge, alaturi de sotul ei

Delia Matache va trai experienta vietii sale, urmand ca timp de trei zile sa innopteze numai in saci de dormit, scrie libertatea. ro.

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi.

Cum preparam cele mai pufoase clatite: sapte greseli care ne impiedica sa obtinem un desert perfect

Clatitele reprezinta unul dintre cele mai gustoase si rapide deserturi. Servite cu dulceata, ciocolata, miere sau nuci sau cu sortimentul favorit de inghetata, acestea pot reprezenta un motiv de bucurie pentru orice pofticios. Reteta unui astfel de preparat este foarte simpla, insa cateva greseli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clatite.

TVR 2 va difuza noua dintre cele mai frumoase filme cu Marlene Dietrich: cand le puteti vedea

Postul TVR 2 va difuza, in cadrul programului Telecinemateca, o selectie a celor mai frumoase filme ale actritei si cantaretei Marlene Dietrich.

Israelul si Egiptul se bucura de cea mai buna perioada din istorie (VIDEO)

Dupa decenii de razboi, intre Israel si Egipt, cu privire la dezvoltarea regiunii, s-a ajuns in prezent la o alianta complexa. Aceasta este una dintre cele mai bune vremurilor pe care le-am avu.

Cinci dintre cele 11 termocentrale existente in Romania, printre cele mai poluante

Cinci dintre cele 11 termocentrale existente in prezent in Romania figureaza in Top 30 termocentrale cu cel mai mare impact asupra sanatatii, releva un raport realizat de mai multe organizatii de mediu, publicat marti de Greenpeace Romania.

Traian Basescu, atac la ambasadorii romani: in cele mai importante trei capitale europene avem diplomati neprofesionisti (VIDEO)

Fostul sef de stat Traian Basescu este de parere ca tara noastra se descalifica, trimitand diplomati neprofesionisti in cele mai importante capitale europene. El a facut referire la ambasadorii.

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )