Libnet.ro
UNICEF

23:01

FOTO VIDEO UPDATE Grecia n lacrimi, dupa incendiul care a devastat un oras si a omort cel putin 83 de persoane / Oameni cu inima strnsa cer ajutor pentru a-si gasi rudele disparute, altii fac eforturi sa identifice cadavrele carbonizate

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO UPDATE Grecia n lacrimi, dupa incendiul care a devastat un oras si a omort cel putin 83 de persoane / Oameni cu inima strnsa cer ajutor pentru a-si gasi rudele disparute, altii fac eforturi sa identifice cadavrele carbonizate

Echipele de salvare rascolesc, joi, ruinele si pamantul parjolit de foc in speranta ca vor mai gasi supravietuitori, la trei zile dupa ce focul devastator din Grecia a brazdat orasul Mati, omorand cel putin 83 de persoane, printre care cel putin patru turisti straini, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO UPDATE Grecia n lacrimi, dupa incendiul care a devastat un oras si a omort cel putin 85 de persoane / Oameni cu inima strnsa cer ajutor pentru a-si gasi rudele disparute, altii fac eforturi sa identifice cadavrele carbonizate

Echipele de salvare rascolesc, joi, ruinele si pamantul parjolit de foc in speranta ca vor mai gasi supravietuitori, la trei zile dupa ce focul devastator din Grecia a brazdat orasul Mati, omorand cel putin 85 de persoane.

VIDEO Ministrul grec al Apararii, dupa incendiul care a luat vietile a cel putin 85 de oameni: Casele construite ilegal au nchis drumul catre plaja

Ministrul grec al Apararii, Panos Kammenos, a spus, joi, ca proprietatile construite ilegal in Mati, care au inchis drumul catre plaja, a avut un rol major in amploarea tragediei produsa de incendiul care a dus la moartea a cel putin 85 de persoane, relateaza BBC.

Semnatura de pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltarii NU este a lui Liviu Dragnea, ci a lui Sevil Shaideh. Sorina Matei: A semnat pentru Dragnea si in numele lui, cu acordul lui (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Jurnalista Sorina Matei dezvaluie, intr-o postare ampla publicata pe Facebook, ca semnatura care apare pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltarii si despre care s-a spus.

Infern in EUROPA: Dupa incendiul devastator din GRECIA, o alta tara europeana este cuprinsa de FLACARI

MAE a transmis o atentionare de calatorie in care informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Suedia ca exista mai multe incendii majore de padure. Sunt afectate regiunile.

INCENDIU CATASTROFAL in Grecia: Fumul ACOPERA cerul Atenei. Zeci de familii OBLIGATE sa-si paraseasca casele (FOTO, VIDEO)

Zeci de familii au fost nevoite sa-si paraseasca casele dupa ce un incendiu de vegetatie puternic a izbucnit in apropiere de Kineta, la circa 54 de kilometri vest de orasul de pe coasta Greciei. Echipajele.

Imaginile tragediei din Grecia. O mireasa si-a pierdut sotul in luna de miere (FOTO, VIDEO)

Infern in Grecia! Sute de persoane decedate si ranite in incendiile devastatoare de langa Antena. Povestile relatate de presa elena sunt zguduitoare. Spre exemplu, luna de miere a unui cuplu irlandez s-a.

SOC TOTAL! Trupa The Spice Girls se reuneste dupa 20 de ani: Cum arata ACUM si cum isi vor spune fetele... (FOTO, VIDEO)

Lume, lume, stirea pe care o intreaga generatie posh o visa, dar nu credea ca va veni vreodata: grupul britanic de muzica pop The Spice Girls se reuneste, a declarat Mel B, luni, intr-o emisiune la ITV, citata.

FOTO VIDEO Moment emotionant la Electric Castle: ce a urmat dupa ce faimoasa cantareata britanica Jessie J a invitat pe scena o fetita de 10 ani

Ultima seara de Electric Castle a oferit si cele mai emotionante momente ale festivalului. Peste 30. 000 de oameni au aplaudat momentul in care o tanara a fost invitata pe scena chiar de artista pe care o are drept model.

Un nou mesaj viral anti-PSD. Un muncitor roman din strainatate i se adreseaza direct lui Dragnea: Ups, cred ca mi s-a murdarit cupa! (FOTO, VIDEO)

Mesajele anti-PSD continua sa apara in cele mai neobisnuite locuri din lume. De data aceasta, un roman care munceste in Marea Britanie a tinut sa transmita ceva liderului PSD Liviu Dragnea, chiar de pe.

FOTO VIDEO Toti oamenii Electric Castle sau cum au ajuns surorile Yun si Yin din Malaezia in Bontida

Asteapta-te la neprevazut ar trebuie sa fie motto-ulcelei de-a sasea editii a Electric Castle, care tocmai s-a terminat. La domeniul Banffy din Bontida ai putut vedea oameni din Australia, Malaezia, Mexic sau Japonia, mii de tineri electrizati dansand pe versuri despre folclor, parinti care au venit cu copiii sau ai putut sa-l auzi pe DJ-ul care ar putea schimba muzica electronica in timp ce stateai la coada la un burger de 10 lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )