Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO + VIDEO. Uraganul Harvey a facut 33 de victime. Autoritatile se tem ca numarul mortilor va creste

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Uraganul Harvey a facut 33 de victime. Autoritatile se tem ca numarul mortilor va creste

33 de persoane au murit in Statele Unite, ca urmare a uraganului Harvey, care a lovit statul american Texas vineri, potrivit bilanturilor prezentate miercuri de autoritatile locale. continuă pe România Liberă

inca o gafa marca Trump. Ce le-a spus presedintele SUA texanilor care au pierdut totul dupa uraganul Harvey (VIDEO)

Presedintele SUA a ajuns marti seara in Texas, statul ravasit de uraganul Harvey. Odata ajuns in fata oamenilor care si-au pierdut totul in inundatii, Donald Trump n-a gasit ceva mai intel.

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crecut la 31

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crecut la 31, au anuntat autoritatile din comitatul Harris, afectat de inundatii catastrofale, relateaza Associated Press.

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 18

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 18, au anuntat autoritatile din comitatul Harris, ce include Houstonul, citate de Associated Press.

America sub ape! 18 DECESE provocate de uraganul Harvey (FOTO)

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 18, au anuntat autoritatile din comitatul Harris, ce include Houstonul, citate de Associated Press. Bilantul este realizat pe baza declaratiilor.

FOTOGALERIE VIDEO Uraganul Harvey - BILANT: 18 morti; 13 milioane de oameni afectati, 316.000 de pene de curent, cel putin 14 persoane au murit in Houston

Uraganul Harvey a lovit vineri statul american Texas si a adus cantitati de apa uriase, 125 de centimetri cubi pe centimetru patrat, un record pentru o furtuna tropicala dar si vanturi de 215km/h care au scazut ulterio la 201 km/h. Harvey este primul uragan de categoria 4 care loveste Statele Unite dupa uraganul Charley, in 2004. UPDATE 07:00 Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 18, au anuntat autoritatile din comitatul Harris, ce include Houstonul, citate de Associated Press.

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 31

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 31, conform autoritatilor din comitatul Harris, afectat de inundatii catastrofale. Autoritatile au precizat ca este inca in curs autopsia.

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 18

Bilantul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la optsprezece, au anuntat autoritatile din comitatul Harris, ce include Houstonul, citate de Associated Press.

IMAGINI DRAMATICE: Un sofer de camion prins de uraganul Harvey, salvat de la inec de o jurnalista (VIDEO)

Distrus de uraganul Harvey, Texas a fost lovit de mai multe inundatii. Unii soferi au fost prinsi de apele torentiale, acesta fiind si cazul unui sofer de camion. Sansa acestuia a fost ca a fost vazut de o.

FOTOGALERIE VIDEO Uraganul Harvey - BILANT: 13 milioane de oameni afectati, 316.000 de pene de curent, cel putin 14 persoane au murit in Houston

Uraganul Harvey a lovit vineri statul american Texas si a adus cantitati de apa uriase, 125 de centimetri cubi pe centimetru patrat, un record pentru o furtuna tropicala dar si vanturi de 215km/h care au scazut ulterio la 201 km/h. Harvey este primul uragan de categoria 4 care loveste Statele Unite dupa uraganul Charley, in 2004.

Gestionarea dezastrelor facute de uraganul Harvey, un test al leadershipului lui Trump VIDEO

Donald Trump s-a pus sef de orchestra in fata uraganului Harvey, insa gestionarea din timpul acestei catastrofe naturale va constitui un test redutabil al capacitatii sale de a conduce si a mobiliza in afara taberei sale, in mijlocul unei reluari a activitatii politice dupa vacanta de vara care se anunta dificila, comenteaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )