Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO VIDEO Urmarile taifunului Mangkhut: O alunecare de teren a ingropat aproape 100 de oameni in Filipine

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Urmarile taifunului Mangkhut: O alunecare de teren a ingropat aproape 100 de oameni in Filipine

Se crede ca aproape 100 de oameni au murit dupa o alunecare de teren cauzata de taifunul Mangkhut, intr-un mic oras minier din Filipine. Numeroase locuinte si o capela in care oamenii se adaposteau au fost ingropate sub pamant. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel putin 28 de persoane au murit din cauza Taifunului Mangkhut, n Filipine

Cel putin 28 de persoane au murit in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut, care a declansat inundatii masive, zeci de case si gospodarii fiind distruse. Taifunul se indreapta catre Hong Kong si coasta de sud Chinei, scrieThe Guardian.

VIDEOUPDATE Cel putin 30 de persoane au murit din cauza Taifunului Mangkhut, n Filipine

Cel putin 30 de persoane au murit in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut, care a declansat inundatii masive, zeci de case si gospodarii fiind distruse. Taifunul se indreapta catre Hong Kong si coasta de sud Chinei, scrieThe Guardian.

VIDEOUPDATE Cel putin 50 de persoane au murit din cauza Taifunului Mangkhut, n Filipine. Furtuna a lovit si coasta de sud a Chinei

Bilantul victimelor Taifunului Mangkhut a ajuns la 50 de persoane in Filipine, potrivitBBC. Furtuna care a declansat inundatii masive, zeci de case si gospodarii fiind distruse, a lovit acum coasta de sud Chinei si Hong Kong, vantul atingand viteza de 162 de km pe ora.

VIDEO Super-taifunul Mangkhut face primele victime n Filipine si Taiwan

Cel putin doua femei au murit sambata in Filipine dupa o alunecare de pamant, primele inregistrate in Asia de sud-est, dupa trecerea super- taifunul Mangkhut, a spus politia, relateaza AFP. De asemenea, in Taiwan o femeie a fost ucisa dupa ce a fost maturata la propriu de marea furioasa.

Cel putin 54 de persoane au murit n Filipine si doua n China, n urma taifunului Mangkhut

Cel mai puternica furtuna din acest an, taifunul Mangkhut si-a continuat drumul in Asia de Sud-Est, ajungand duminica dupa-amiaza in China, unde doua persoane au murit, dupa ce a lovit Hong Kong-ul si a ucis zeci de persoane in Filipine, numarul acestora fiind de cel putin 54, transmite CNN, citat de Mediafax.

VIDEO Super-taifunul Mangkhut zguduie zgarie-norii si provoaca haos in Hong Kong

Taifunul Mangkhut, cel mai puternic din acest an, a zguduit zgarie-norii si a provocat haos duminica in Hong Kong, dupa ce a ucis cel putin 49 de persoane in Filipine.

FOTO VIDEO Sectorul 3, ingropat in gunoaie dupa ce Primaria a preluat activitatea de salubrizare. Negoita, numit de internauti Gunoita

Sectorul 3 al Capitalei a ajuns ingropat in gunoaie, la numai cateva zile dupa ce compania Rosal a anuntat ca isi incheie contractul cu Primaria, ca urmare a deciziei acesteia din urma de a infiinta propria directie de salubrizare. Pe langa numeroasele poze de pe retelele de socializare cu cosuri de gunoi care nu mai fac fata mizeriei, au aparut si glume la adresa primarului Robert Negoita, pe care oamenii il numesc acum Gunoita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )