Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO VIDEO Victor Ponta despre candidatura la Prezidentiale: Nu ma voi lasa rugat sa candidez

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Victor Ponta despre candidatura la Prezidentiale: Nu ma voi lasa rugat sa candidez

Victor Ponta si ceilalti lideri ai Partidiului Social Democrat s-au intalnit astazi intr-o fosta baza militara din Orastie, transformata in prezent intr-un complex turistic. S-au inteles, potrivit presedintelui PSD, asupra strategiei cu care vor aborda alegerile prezidentiale, iar la finalul reuniunii Ponta a relatat presei despre intentiile sale cu privire la candidatura la functia de presedinte al Romaniei. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Victor Ponta despre candidatura la Prezidentiale: nu ma voi lasa rugat sa candidez

Victor Ponta si ceilalti lideri ai Partidiului Social Democrat s-au intalnit astazi intr-o fosta baza militara din Orastie, transformata in prezent intr-un complex turistic. S-au inteles, potrivit presedintelui PSD, asupra strategiei cu care vor aborda alegerile prezidentiale, iar la finalul reuniunii Ponta a relatat presei despre intentiile sale cu privire la candidatura la functia de presedinte al Romaniei.

Ponta, despre candidatura: Le-am spus colegilor ca daca exista sprijinul lor, sunt pregatit

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat ca, la reuniunea informala de la Orastie a liderilor PSD, le-a spus colegilor ca daca exista sprijinul lor, el este pregatit pentru o candidatura la Presedintie, mentionand ca nu au existat presiuni pentru a candida, iar la 1 august va avea loc Consiliul National, transmit surse din presa.

Victor Ponta, despre atacul asupra bazei din Kandahar: Nu am avut nicio secunda un sentiment de insecuritate

Premierul Victor Ponta a vorbit luni despre incidentul de la finele saptamanii trecute, atunci cand talibanii au lansat o racheta asupra unei baze militare din Afganistan, baza care era vizitata in acele momente.

Victor Ponta cadideaza la prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, va candida la alegerile prezidentiale, Comitetul Executiv urmand sa propuna acest lucru Consiliului National, convocat pentru data de 1 august, iar Congresul, stabilit pentru 6-7 septembrie, va valida candidatura,.

Victor Ponta: Daca colegii mei ma vor sprijini, pe 1 august imi anunt candidatura la Cotroceni. Cred ca vom castiga (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca daca va beneficia de sprijinul colegilor din PSD, pe data de 1 august isi va anunta candidatura la presedintie. Congresul va avea loc dupa 10 septembrie. Pana pe 1.

VIDEO Cum a descris Victor Ponta alerta din Afganistan: M-am inteles si cu talibanii, si cu americanii

Victor Ponta si ceilalti lideri din tara ai Partidului Social Democrat s-au intalnit astazi in fosta baza militara din Orastiie, devenita complex turistic, pentru a stabili prioritatile pentru viitoarea campanie electorala dinaintea alegerilor prezidentiale. Premierul le-a relatat jurnalistilor despre aventura traita in timpul vizitei la tabara NATO din Afganistan.

Ludovic Orban: Cei care pleaca din PNL nu fac altceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Cotroceni

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, luni, ca toti cei care pleaca din partid nu fac latceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Presedintie, relateaza Agerpres. Orban i-a criticat pe cei.

Victor Ponta: Daca exista sprijinul colegilor, sunt pregatit sa il solicit pentru a candida la prezidentiale

Update ora 18. 05 -Premierul Victor Ponta a confirmat ipoteza ca ar putea fi candidatul social - democratilor la alegerile prezidentiale. Iata principalele declaratii ale premierului:- Am avut o discutie.

Madalin Voicu, la Se intampla in Romania: Victor Ponta va candida la prezidentiale

Deputatul Madalin Voicu a declarat, in editia de luni a emisiunii Se intampla in Romania ca are convingerea, in proportie de 99 la suta, ca Victor Ponta va fi candidatul PSD la prezidentialele din.

Victor Ponta va fi propus de Comitetul Executiv National al PSD la presedintie

Comitetul Executiv National CExN) al PSD, reunit in sedinta informala la Orastie, a decis, luni, ca Victor Ponta sa fie singurul candidat al social-democratilor la alegerile prezidentiale de la sfarsitul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )