Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO si VIDEO. in vizor AMBIENTE, cel mai important eveniment in domeniul accesoriilor pentru casa

România Liberă România Liberă,
FOTO si VIDEO. in vizor AMBIENTE, cel mai important eveniment in domeniul accesoriilor pentru casa

Cel mai important targ din domeniul bunurilor de larg consum cu accent special pe decoratiuni si accesorii pentru casa, AMBIENTE, se va desfasura in perioada 13 - 17 februarie la Frankfurt. Sustenabilitatea, inovatia, creativitatea, usurinta in utilizare, lifestyle-ul si, bineinteles designul vor fi cuvintele cheie ale editiei din acest an si aceste tendinte se vor regasi cu prisosinta in produsele repartizate pe deja celebrele sectiuni Living, Dining si Giving. Peste 4700 de firme expozante provenind din aproape 90 de tari se vor regasi la acest targ care, asa cum arata cifrele, este in continua dezvoltare: cele mai multe produse noi, cel mai internationalizat expozanti si vizitatori din 5 continente), cel mai trendy aici se fixeaza tendintele pentru urmatoarea etapa) . continuă pe România Liberă

Timisoara in timpul dictaturii fasciste. Scoala Politehnica a devenit cel mai important cuib de legionari

Scoala Politehnica din Timisoara, care a luat fiinta in 1921, a devenit un important cuib de legionari. Acolo a functionat Centrul Studentesc Legionar Timisoara.

Targul de ambarcatiuni de agrement si sporturi nautice Boot Dusseldorf

O editie reusita a targului de ambarcatiuni de agrement si sporturi nautice Boot Dusseldorf, cel mai important eveniment mondial pe acest domeniu, s-a ]ncheiat pe 25 ianuarie. Manifestarea s-a desfasurat pe parcursul a nu mai putin de 9 zile, implicand si numeroase evenimente, inclusiv in centrul ora;ului Dusseldorf care prezinta si numeroase puncte de atractie turistica. Nu mai putin de 240 000 de vizitatori entuziasti din 60 de tari au calatorit la Dusseldorf in aceasta perioada pentru a vedea ultimele noutati si inovatii in materie de ambarcatiuni, motoare, echipamente, materiale si accesorii pentru sporturi nautice. La targ Romania a fost reprezentata de doi expozanti: MOTOCRAFT BOATS SRL din Bucuresti cu un stand de 40 mp si Axxon Composites SRL din Brasov cu un stand de 12 mp.

FOTO VIDEO Simona Halep a ajuns azi la Galati. Dupa-amiaza a avut primul antrenament alaturi de restul echipei

Simona Halep a ajuns astazi la Galati. Dupa ce s-a cazat la cel mai mare complex hotelier de la malul Dunarii, celebra tenismena s-a antrenat pe patinoarul artificial din oras. Cea mai buna sportiva a Romaniei este insotita de Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.

FOTO VIDEO Sate ingropate in noroaie. Localitati vasluine uitate de Dumnezeu si de autoritati

In cel mai sarac judet al tarii, in Vaslui, drumurile sunt la fel de amarate precum locuitorii. Sute de kilometri de drumuri de pamant fac viata locuitorilor imposibila. Copii si batrani raman infundati in noroaie din toamna pana in primavara.

Cel mai de succes produs al Apple nu e iPhone, ci ceva mult mai important

Apple a facut in trei luni un profit de 18 miliarde. E imens, dar cat mai poate creste? Ei bine, mult mai mult si asta pentru ca Apple, in ultimele doua decenii, n-a mai vandut produse, ci cu totul altceva. iPhone este cel mai de succes produs al Apple, vanzandu-se in peste 74 de milioane [].

Tranzactie de 12,5 miliarde lire sterline in Marea Britanie: Deutsche Telekom si Orange vand cel mai mare operator mobil EE catre BT

Deutsche Telekom si Orange au ajuns la un acord cu grupul britanic de telecomunicatii BT pentru vanzarea EE - cel mai mare operator mobil din aceasta piata, valoarea tranzactiei fiind de 12,5 miliarde de lire sterline, se arata intr-un comunicat al Deutsche Telekom. Dupa finalizarea tranzactiei, BT va deveni cel mai mare operator de servicii de comunicatii integrate fixe si mobile din Marea Britanie, la care Deutsche Telekom va fi cel mai mare actionar individual cu 12% din actiuni.

Gheorghe Hagi, la 50 de ani: Cel mai bun lucru pe care l-am facut a fost transferul la Steaua. Afara am invatat sa fiu profesionist

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, joi, cu ocazia implinirii a 50 de ani, ca pentru el cel mai bun lucru pe care l-a facut a fost sa accepte sa fie transferat la Steaua, echipa cu care a inceput sa.

Victor Ponta la 4 ani de la constituirea USL: A fost cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89

Premierul Victor Ponta a marcat joi, printr-o postare pe Facebook, implinirea a 4 ani de la constituirea Uniunii Social Liberale, USL fiind, in opinia sa, cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89. 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa '89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului 'Basescu', un regim mafiot si antinational care si in zilele acestea isi arata adevarata fata), USL a fost speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale, economice si materiale reusite dupa 7 mai 2012. Si sunt foarte mandru de aceste realizari a scris Victor Ponta pe reteaua de socializare.

Inflatia din Rusia a urcat in ianuarie la cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani

Inflatia anuala din Rusia a accelerat in ianuarie peste asteptari, de la 11,4% la 15%, atingand cel mai ridicat nivel din 2008. Acest lucru are loc in conditiile in care preturile de consum au urcat puternic.

Cel mai in varsta barbat al planetei a implinit 112 ani

Japonezul Sakari Momoi, considerat cel mai in varsta barbat al planetei de Guinness World Records, a implinit, joi, 112 ani, relateaza DPA, citata de Agerpres. Potrivit fiului sau Hiroo in varsta de 66 ani,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )