Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO VIDEO Vortexul polar din Statele Unite: Cel putin opt persoane au murit din cauza zapezii si temperaturii scazute

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Vortexul polar din Statele Unite: Cel putin opt persoane au murit din cauza zapezii si temperaturii scazute

Cel putin opt persoane au murit din cauze legate de vantul polar care a adus in SUA temperaturi de minus 30 de grade Celsius in Chicago - mai frig decat in unele parti din Antarctica - si minus 27 grade Celsius in Dakota de Nord. Mii de zboruri au fost anulate, scolile inchise, iar posta din Chicago isi suspenda livrarile, relateaza BBC si The Guardian. continuă pe Hotnews

Siberia se lasa peste SUA: Vortexul POLAR loveste America cu temperaturi de -54 grade! Mii de zboruri ANULATE. Avertisment MAE

Frigul terorizeaza America. Mai multe zone din Statele Unite vor fi afectate, incepand de astazi si pana pe 1 februarie, de fenomenul meteo denumit vortex polar, care va aduce o masa de aer foarte rece din.

FOTO Vortexul polar din SUA il deruteaza pe Donald Trump: Ce se intampla cu incalzirea globala?

Cea mai mare parte a Americii de Nord este afectata de un vortex polar, care aduce temperaturi foarte scazute. Este de asteptat ca orasul Chicago sa inregistreze una din cele mai scazute temperaturi ale sale din istorie, ajungand pana la minus 29 de grade Celsius.

Frig extrem in Statele Unite. Temperatura ar putea cobori la minus 56 de grade in zilele urmatoare

Americanii se confrunta cu temperaturi scazute record. in Minnesota, spre exemplu - temperatura ar putea cobori la minus 56 de grade in zilele urmatoare, avertizeaza meteorologii. Vortexul polar care a adus.

E ARESTAREA MOMENTULUI: Nimeni nu se astepta la asta! I-au pus CATUSELE in plina strada (FOTO, VIDEO)

Americani au asa un fel de a-si pierde mintile cand apare o situatie de criza. Este cazul si acum, cand vortexul polar loveste cu temperaturi teribile, iar politistii fac arestari de parada. Din.

Statele Unite au nceput sa trimita napoi n Mexic migranti care solicita azil

Statele Unite au inceput sa sa trimita inapoi in Mexic migranti solicitanti de azil, pe durata examinarii dosarului lor de catre justitia americana, a anuntat marti ambasada americana la Ciudad de Mexico, potrivit AFP.

Acuzatiile Departamentul de Stat din SUA la adresa companiei Huawei: frauda bancara, spalare de bani, obstructionarea justitiei, furt tehnologic

Departamentul de Stat din Statele Unite a facut publice acuzatiile din doua dosare deschise impotriva companiei chineze Huawei si a lui Meng Wanzhou, fiica fondatorului companiei si director financiar al acesteia, relateaza Reuters.

Ministrii de externe din statele UE se reunesc la Bucuresti: Criza din Venezuela si Siria, pe agenda

Ministrii de externe din statele membre UE se reunesc joi si vineri la Bucuresti in cadrul unui summit informal, iar discutiile vor viza criza din Venezuela, dosarul sirian si relatia UE cu China.

FOTO Vortexul polar a inceput sa faca primele victime in SUA, unele orase raportand temperaturi istorice; Elsa a fost arestata de politistii din Illinois

Cateva mii de zboruri au fost anulate, scolile au fost inchise, serviciul postal si-a oprit livrarile, iar unele sectii de politie s-au transformat in refugii pentru oamenii strazii in timp ce vanturile arctice au venit miercuri cu temperaturi negative record in mare parte din vestul SUA.

STARE DE URGENTA: Vine VORTEXUL POLAR! Vremea EXTREMA pune vietile oamenilor in PERICOL

Americanii sunt asaltati de ninsori si se pregatesc pentru inca o repriza de ger cumplit, in conditiile in care un val de aer polar descris drept fara precedent se va abate peste centrul Statelor Unite.

Vortexul polar si efectele spectaculoase si ingrozitoare ale sale

In Europa a fost mai frig decat la Polul Nord la inceputul lui 2018. A fost vortex polar care a adus temperaturi extrem de scazute, de pana la -42 grade Celsius. Acum este randul americanilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )