Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Viorica Dancila, vizita pe ascuns in Baia Mare. PSD Maramures a facut publica intalnirea doar dupa plecarea ei. Unde a fost premierul

Adevărul Adevărul,
FOTO Viorica Dancila, vizita pe ascuns in Baia Mare. PSD Maramures a facut publica intalnirea doar dupa plecarea ei. Unde a fost premierul

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, duminica, 12 mai, in Baia Mare, insa prezenta acesteia a fost semnalata abia ulterior. Dancila s-a aflat la Epicopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului cu ocazia decernarii titlului de cetatean de onoare al judetului Maramures pentru inalt Preasfintia Sa, Parintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale. continuă pe Adevărul

VIDEO Premierul Viorica Dancila, asteptata de protestatari si la Satu Mare: Fara mici si bere, PSD-ul piere

Premierul Viorica Dancila este asteptata de cateva zeci de protestatari si la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon in fata protestatarilor, care scandeaza Fara mici si bere, PSD-ul piere si Sustineti hotii, va pleaca nepotii, transmite Mediafax. Cateva zeci de protestatari s-au adunat, sambata seara, la Satu Mare, unde este asteptata Viorica Dancila.

Viorica Dancila, in vizita la Arad: Am auzit strigand tot felul de lucruri! Am ramas SIDERATA! (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se afla intr-o vizita de cateva zile in orasele din vestul tarii. Vineri, la Arad, sefa Executivului a fost atat de simpatizanti cat si de contestatarii PSD. Dancila s-a.

Declaratie de dragoste pentru Viorica Dancila, la Satu Mare. Cine i-a cazut la picioare premierului - VIDEO

Ionica, un satmarean de 70 de ani, abia a asteptat vizita premierului Viorica Dancila. Sustinator al PSD, satmareanul a profitat de ocazie, s-a inscris la cuvant si i-a facut o declaratie de.

Viorica Dancila, primita cu huiduieli si la Arad: Orice om ii este teama de Ardeal FOTOVIDEO

Periplul premierului Viorica Dancila prin tara se trasforma intr-un esec total. Sefa Guvernului a fost asteptata de protestatari si la Arad. Premierul Romaniei a mers, vineri, intr-o vizita oficiala la Arad. insotita de mai multi ministri, ea a avut parte de acelasi tratament ca cel de la Cluj: huiduieli, scandari anti-guvernamentale si critici din partea [] .

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, mobilizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care au un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri. Dancila la Arad, despre proteste: Sunt siderata. Eu vedeam aici un pol al civilizatiei, cu oameni foarte civilizati. Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teama.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, moblizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri.

Viorica Dancila nu mai merge la Timisoara, de frica protestelor. Care este planul B, pus in aplicare de strategi

Viorica Dancila ar fi trebuit sa fie prezenta, vineri, la Timisoara. Numai ca sefa Guvernului a schimbat planul pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Vizita premierului Viorica Dancila la Timisoara a fost anulata pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Premierul a avut parte de o surpriza neplacuta, joi, la Cluj cand [] .

Prapastia dintre liderul PSD si Viorica Dancila se adanceste. Dragnea insista pentru restructurarea Guvernului, premierul asteapta raspuns de la Presedinte

Prapastia dintre liderul PSD si Viorica Dancila se adanceste. Liviu Dragnea insista pentru restructurarea Guvernului, in timp ce Viorica Dancila asteapta un raspuns de la presedinte in legatura cu.

Viorica Dancila, intrebata de ce nu a participat la mitingul PSD de la Iasi: incercam sa acoperim mai multe judete din tara. Timpul nu este in favoarea noastra

Premierul Viorica Dancila a explicat vineri ca nu a mers la mitingul PSD de la Iasi intrucat isi doreste sa viziteze cat mai multe judete din tara, astfel ca social-democratii s-au impartit,.

Viorica Dancila, la mitingul PSD de la Galati: Am cerut presedintelui sa ceara aderarea la Spatiul Schengen. Am vazut doar poze

Viorica Dancila, prezen Am venit astazi sa vorbim despre Galati, despre judetele tarii, despre Romania si romani, despre ce am realizat, dar si cum vrem sa arate viitorul Romaniei, al copiilor si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )