Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO Volkswagen Amarok Concept, pick-up mai puternic decat un Scirocco R.

România Liberă România Liberă,
FOTO Volkswagen Amarok Concept, pick-up mai puternic decat un Scirocco R.

Volkswagen vine cu o noua propunere pentru modelul pick-up Amarok, de aceasta data o versiune sportiva. Conceptul Amarok Power Pick-up a fost lansat in cadrul evenimentului de la Worthersee, Austria, dedicat fanilor marcii germane. Dupa ce nemtii au pregatit pentru Worthersee o serie de concepte pentru Seat, Skoda, Volkswagen Golf sau Audi, a venit si randul carausului din gama Volkswagen sa fie transformat. Amarok Power Pick-up este propulsat de un motor V6 TDI, de 3 litri, capabil sa . continuă pe România Liberă

FOTO Lamborghini EGOISTA, concept aniversar pentru 50 ani de Lamborghini.

Lamborghini a implinit anul acesta 50 de ani, iar cu aceasta ocazie a lansat un nou concept care pare desprins din viitor, Egoista. Bolidul calca pe urmele lui Veneno, fiind inspirat din industria aeronautica. Lamborghini Egoista este cadoul facut de producatorul italian fanilor sai. Conceptul are la baza modelul Gallardo, fiind propulsat de un puternic motor V10, de 5,2 litri, care dezvolta 600 CP. Spre deosebire de Veneno, care este inspirat din avioanele de vanatoare, Egoista arata mai de .

Mercedes-Benz lanseaza un E 63 AMG si mai puternic, cu indicativul S

Mercedes-Benz a pregatit pentru vara lui 2013 o versiune si mai puternica a lui Clasa E decat orice exista pana acum. Denumit Mercedes-Benz E 63 AMG S, acest model are cu 28 Cai Putere CP) mai mult decat un E 63 AMG obisnuit si atinge 100 km/h intr-un timp mai redus cu 0,1 secunde.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )