Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Adevărul Adevărul,
FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Alexandrenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada, in ciuda vremii neprietenoase. Sute de cetateni s-au inghesuit la fasole si carnati, dupa ce au participat la ceremonia civila, miliara si religioasa organizata in cinstea zilei de 1 Decembrie. continuă pe Adevărul

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Szeged (Ungaria)

Consulul General al Romaniei la Szeged Ungaria) a organizat o receptie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. La eveniment au luat parte membri ai mediului academic din Arad, reprezentantii autoguvernarilor romanilor din Ungaria, reprezentanti ai romanilor din Ungaria, oficialitati din Ungaria, reprezentantii diplomatiei romanesti in Ungaria.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita de marinarii militari

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita prin ceremonii militare si religioase in toate garnizoanele de marina pe 1 Decembrie, incepind cu ora 10. Cu acest prilej, vor fi depuse coroane de flori la monumentele Eroilor din Constanta, Mangalia, Tulcea, Babadag si Braila.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in fata Monumentului Ostasului Roman

Platoul din fata Monumentului Ostasului Roman de la intrarea in Parcul Municipal Baia Mare va fi locul unde maramuresenii care simt si gandesc romaneste se vor aduna pentru a celebra asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei serbata la Suletea. Localnicii au arborat steaguri la poarta

In comuna vasluiana Suletea, spiritul patriotic al localnicilor s-a facut simtit si de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO Parada impresionanta de Ziua Nationala a Romaniei: defilare de trupe, masini blindate, tunuri, autospeciale de pompieri si masini de politie

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi la Botosani printr-o parada militara de mare amploare. Au defilat pe strazi trupele principalelor forte ale MAI si MAPN, imprepuna cu vehicolele si armele din dotare.

Cum va fi sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei, la Targoviste

1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a Romaniei, va fi sarbatorita la Targoviste, in Piata Tricolorului. Scopul manifestarilor este acela de evidentiere a traditiilor glorioase ale poporului roman si a rolului acestora in formarea istoriei nationale precum si de a aduce un omagiu fauritorilor unitatii neamului romanesc.

VIDEO Mii de brasoveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in Piata Sfatului

Mii de brasoveni au uitat de frigul si de vantul de afara si au venit in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala. Cu totii au venit cu drapele tricolore si au aplaudat parada militarilor.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

FOTO Parada militara si spectacol folcloric gratuit de Ziua Nationala a Romaniei

Parada militara a deschis Ziua Nationala a Romaniei la Zalau. Sarbatoarea continua, de la ora 17. 00, cu un spectacol folcloric gratuit, ce va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau.

FOTO Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Copii cu steaguri in mana la Monumentul Ostasului Roman

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Primele manifestari dedicate acestei zile a tuturor romanilor vor avea loc la intrarea in Parcul Municipal, pe platoul din fata Monumentului Ostasului Roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )