Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTOALEGERI PREZIDENTIALE 2014. De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Adevărul Adevărul,
FOTOALEGERI PREZIDENTIALE 2014. De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Clujenii din cea mai mare comuna din tara, Floresti, au votat sperand intr-o schimbare si vor ca noul presedinte sa fie un adevarat mediator, nu un scandalagiu. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. FOTO De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Clujenii din cea mai mare comuna din tara, Floresti, au votat sperand intr-o schimbare si vor ca noul presedinte sa fie un adevarat mediator, nu un scandalagiu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 la Poiana Sibiului, comuna cu cei mai bogati oieri din Romania: Am votat ca sa se schimbe ceva!

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 De la tineri de 18 ani la varstnici de peste 80, oamenii s-au dus disciplinati la vot in Poiana Sibiului, comuna legendara in toata Romania pentru traditia oeritului si pentru casele-palat ale localnicilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Acuzatii de mita electorala la Reghin: mai multi cetateni de etnie roma sunt dusi la vot cu masinile unei firme de constructii

Biroul Electoral Judetean Mures a sesizat Politia cu privire la o contestatie depusa de reprezentantii Aliantei Crestin Liberale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 A votat la 99 de ani pentru ca isi iubeste tara

S-a nascut pe vremea cand Romania era condusa de rege, a trecut prin doua razboaie, a supravietuit regimului comunist si astazi a votat democratic pentru alegerea presedintelui tarii. Elena Banuta , cel mai varstnic cetatean al Alexandriei , a tinut sa-si exercite dreptul de vot la 99 de ani.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Ce au votat politicienii vasluieni: un presedinte care sa iubeasca Romania si care sa ofere romanilor o tara in care sa fie respectati si mandri

704 vasluieni sunt asteptati astazi sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. La nivelul judetului Vaslui au fost infiintate 516 sectii de votare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.Peste o mie de solicitari pentru urna mobila, mai mult decat dublu fata de europarlamentare

Peste o mie de persoane din judetul Sibiu au cerut urna mobila pentru a vota duminica, numarul fiind mai mult decat dublu fata de solicitarile inregistrate la ultimul scrutin, cel pentru Parlamentul European din 25 mai.

Cea mai buna tableta Apple: hands-on cu iPad Air 2 si ce trebuie sa stii despre ea

IPad Air 2 a ajuns si la noi si am inceput s-o testam sa vedem ce poate face cea mai buna si cea mai subtire tableta Apple. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii. iPad Air 2 si iPad mini 3 prind Black Friday 2014 si sunt cele mai noi tablete Apple. Daca iPad mini 3 n-a primit decat un senzor Touch ID fata de anul trecut, iPad Air 2 este mai schimbata decat anul trecut.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Cum si pentru ce au votat politicienii din Alba

Ca la fiecare scrutin electoral, politicienii au fost printre primii care au votat, scopul fiind si acela de a mobiliza alegatorii la alegerile prezindentiale 2014. Din declaratiile lor rezulta mult optimism pentru viitorul Romaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujul, judetul cu cei mai multi votanti pe listele suplimentare

Judetul Cluj este fruntas la numarul de votanti pe listele suplimentare. Pana la ora 13. 00, in judetul Cluj, 14. 666 de persoane si-au exercitat dreptul de vot pe aceste liste, iar circa 100. 000 pe listele permanente. Pe locurile urmatoare se afla judetele Dolj, Iasi si Arges.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )