Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTOGALERIE Australian Open, imaginile zilei: Konta a frant visul chinezoaicei Zhang, Kerber a trimis-o acasa pe Azarenka, iar Murray si Raonic se vor duela in semifinale

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Australian Open, imaginile zilei: Konta a frant visul chinezoaicei Zhang, Kerber a trimis-o acasa pe Azarenka, iar Murray si Raonic se vor duela in semifinale

Aventura lui Shuai Zhang la Australian Open s-a oprit in sferturi, cu mult peste cele mai optimiste previziuni dupa tragerea la sorti in runda inaugurala a jucat cu Simona Halep). Angelique Kerber a stopat-o pe Victoria Azarenka, acesta fiind marea surpriza a zilei. Milos Raonic si Andy Murray au completat tintarul semifinalelor, cei doi urmand sa se dueleze pentru un loc in marea finala. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante imagini de miercuri de la Melbourne. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Australian Open, imaginile zilei: Serena Williams, visul urat al Mariei Sharapova - Djokovic vs Federer, semifinala mult asteptata

Serena Williams a dus la 18 numarul victoriilor consecutive obtinute in fata Mariei Sharapova, liderul din ierarhia WTA calificandu-se in semifinalele de la Australian Open. Pe tabloul masculin de simplu, vom avea meciul mult dorit: Novak Djokovic vs Roger Federer, in penultimul act al competitiei. Intra in material pentru a vedea unele din cele mai interesante fotografii ale zilei de marti de la Melbourne.

FOTOGALERIE Australian Open: Imaginile de luni de la Melbourne - Ziua cand David l-a invins pe Goliat

David Ferrer 1,75 metri) a trecut peste diferenta mare de inaltime dintre el si John Isner 2,08 metri) si l-a invins pe american in trei seturi, obtinand astfel calificarea in sferturile de la Australian Open. Calaul Simonei n. r. Shuai Zhang) continua minunile de la Melbourne dupa victoria cu Madison Keys, iar Stan Wawrinka campionul din 2014) a parasit competitia. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu imaginile zilei de la Melbourne Park, plus rezultatele zilei si programul sferturilor.

Imaginea zilei la Australian Open: Djokovic se intinde cu un copil de mingi

Copiii de mingi par sa fie in atentia jucatorilor de la Australian Open. Dupa ce Jo Wilfried Tsonga i-a oferit bratul unei fete de mingi careia i se facuse rau, a fost randul lui Novak Djokovic sa isi indrepte atentia catre cei de pe marginea terenului.

Necunoscuta care a batut-o pe Halep iese de la Australian Open

Shuai Zhang, jucatoarea care a invins-o in turul 1 la Australian Open pe Simona Halep, a fost eliminata miercuri dimineata in sferturile de finala de la Australian Open de britanicaJohanna Konta, cu 6-4 6-1.

Australian Open: Kerber o invinge pe Azarenka; Finalul povestii pentru Zhang - A fost eliminata de Konta

Angelique Kerber cap de serie numarul sapte) a reusit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka, sportiva creditata de casele de pariuri cu a doua sansa la castigarea turneului de Grand Slam, dupa Serena Williams. Visul frumos s-a terminat pentru Shuai Zhang jucatoare care a eliminat-o in turul intai pe Simona Halep), chinezoaica fiiind invinsa de Johanna Konta. Astfel, in semifinale se vor duela Kerber cu Konta si Serena Williams cu Agnieszka Radwanska.

Cum arata tabloul sferturilor de finala la Australian Open

Luni s-au disputat ultimele meciuri din optimile de finala la Australian Open, astfel ca la finalul zilei avem conturat tabloul complet al sferturilor.

Andy Murray - Milos Raonic, a doua semifinala de la Australian Open

Andy Murray s-a calificat miercuri dimineata in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie fara probleme in fata lui David Ferrer.

Andy Murray merge in semifinale la Australian Open

Andy Murray s-a calificat miercuri dimineata in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie fara probleme in fata lui David Ferrer.

Semifinalele feminine de la Australian Open

Miercuri dimineata s-au stabilit ultimele doua jucatoare calificate in semifinalele de la Australian Open.

Australian Open: Meci suspect, suspendat la pariuri

O partida de dublu mixt de la Australian Open pe care s-au partiat sute de mii de euro a fost suspendata de una dintre cele mai mari case de pariuri din lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )