Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei. continuă pe Hotnews

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams si Maria Sharapova continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

Australian Open: Isi pot apara titlurile Serena Williams si Novak Djokovic? Poate face Halep mai mult?

Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, bate din ce in ce mai tare la usa. In scena vor intra cele mai mari nume din tenis, printre care si castigatorii de anul trecut, Serena Williams si Novak Djokovic. Sperantele noastre se indreapta spre Simona Halep. Ce vor face ei? .

Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur

Monica Niculescu a fost prima jucatoare din Romania intrata in primul tur la Australian Open. Aceasta a intalnit-o, luni dimineata, peTelianei Pereira din Brazilia.

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, inca o sansa pentru indeplinirea visului - Novak Djokovic si restul lumii pe tabloul masculin

Dupa un 2015 in care nu a avut neaparat evolutii convingatoare la turneele de Grand Slam cu exceptia US Open), Simona Halep incearca sa sparga gheata in caldura de la Antipozi, acolo de unde spera sa se intoarca cu trofeul de la Australian Open 18-31 ianuarie 2016). Pe langa vesnica Serena Williams, Simona are in Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Victoria Azarenka cele mai importante rivale. Pe tabloul masculin, lucrurile par mai simple ca niciodata - Djokovic are un singur adversar in calea catre al saselea succes la Melbourne: propria persoana.

Totul despre Australian Open, primul Grand Slem al anului. Informatii, recorduri, statistici de la Melbourne

Australian Open este cel mai tanar turneu de Grand Slem, dintre cele patru care se desfasoara anual in circuitele de tenis.

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Mediafax aminteste ca cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )