Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Cele mai amuzante trucaje cu Gabriel Oprea, aparute online dupa fotografia cu Obama

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cele mai amuzante trucaje cu Gabriel Oprea, aparute online dupa fotografia cu Obama

Se pare ca utilizatorii romani de Facebook au considerat fotografia trucata postata de Gabriel Oprea drept o provocare, pentru ca reteaua sociala s-a umplut rapid de alte imagini realizate in Photoshop cu fostul vicepremier. Mai jos, o selectie a acestor imagini in care Oprea este pus impreuna cu Elvis, Nixon, sau Daenerys Targaryen. continuă pe Hotnews

Cele mai amuzante poze trucate cu Gabriel Oprea, dupa ce a postat o fotografiein care da mana cu Obama

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a distribuit pe contul lui de Facebook o fotografie modificata in Photoshop, in care da mana cu fostul presedinte american Barack Obama. Imediat, pe retelele sociale au aparut mai multe poze trucate, in care fostul vicepremier apare in ipostaze amuzante.

Gabriel Oprea ar fi trucat o poza ca sa para ca a dat mana cu Barack Obama. A cui e mana de fapt

La doar cateva zile dupa ce si-a anuntat revenirea triumfala in politica, generalul cu mai multe stele Gabriel Oprea a comis un fals de zile mari. Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, fondatorul UNPR a.

Internetul rade de Gabriel Oprea: Top 10 cele mai bune poze cu fostul vicepremier (FOTO)

Abia si-a anuntat revenire in politica si a ajuns viral pe Facebook, dar drept tinta a glumelor. Este vorba despre fostul vicepremier si ministrul al Apararii Gabriel Oprea. Totul dupa ce acesta a postat o.

Euronews scrie despre poza falsa postata de Gabriel Oprea cu Barack Obama

Daca si-a dorit atentie odata cu revenirea in politica, Gabriel Oprea a reusit cu siguranta vineri sa primeasca mai mult decat si-a imaginat. Totul, datorita unei poze false postate pe contul sau de.

Glumele virale cu Gabriel Oprea dupa poza trucata cu Obama

Gabriel Oprea a iesit un pic din politica spre finalul lui 2015. in 2011, altfel statea treaba. Era in Statele Unite ale Americi, alaturi de Traian Basescu. De la acel moment s-a gandit sa revina atunci cu o poza trucata. Internetul a fost necrutator. Gabriel Oprea a fost sef de partid, vicepremier si ministru de [].

Gabriel Oprea: Cred ca Sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film stiitifico-fantastic

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea a spus vineri seara la Realitatea TV ca noaptea alegerilor din 2009 a fost de fapt o seara in care a avut loc o cina privata intr-o sufragerie normala, afirmand ca Sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film stiitifico-fantastic.

Gabriel Oprea: Sufrageria lui Oprea e un brand bun de scenariu de film stiintifico-fantastic

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat ca sufrageria lui Oprea a devenit un brand dupa care se poate face un film stiintifico-fantastic, referindu-se la intalnirea din noaptea rezultatelor alegerilor din.

Gabriel Oprea: Sufrageria lui Oprea e un brand bun de scenariu de film stiintifico-fantastic

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca sufrageria lui Oprea a devenit un brand dupa care se poate face un film stiintifico-fantastic, referindu-se la intalnirea din noaptea rezultatelor alegerilor prezidentiale din 2009, unde ar fi participat George Maior, Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea.

GABRIEL OPREA, atac DECISIV impotriva lui LIVIU DRAGNEA! Declaratii INCENDIARE despre CONDAMNAREA sefului PSD

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a fost intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze, dat fiind faptul ca a fost condamnat. Eu, ca militar, am onoare. in momentul in care mi s-a facut dosar m-am dus in.

Traian Basescu, mesaj pentru Gabriel Oprea: Vai de capul tau, amaratule

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca dur pe Gabriel Oprea, dupa ce acesta a trucat o poza cu Barack Obama. Basescu ii transmite un mesaj lui Gabriel Oprea: Vai de capul tau, amaratule!. Vai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )