Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Ford Mondeo Vignale Concept anunta lansarea unui program special de personalizare a masinilor Ford

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Ford Mondeo Vignale Concept anunta lansarea unui program special de personalizare a masinilor Ford

Ford va lansa la inceput de 2015 un program special de personalizare a masinilor sale, plus servicii, totul ambalat sub numele Vignale. Pentru a ne arata ce inseamna mai exact Vignale, Ford aduce la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie) Mondeo Vignale Concept. Programul de personalizare Vignale este dedicat exclusiv clientilor din Europa si primul model care va putea beneficia de el este Mondeo, urmand ca apoi sa se adauge si alte modele. continuă pe Hotnews

HOT!Jesse J anunta lansarea albumului Alive, si prezinta piesa Square One

Alive, este al doilea album ce urmeaza sa fie lansat lansat de cantareata/compozitoarea Jessie J . Albumul este programat pentru lanseare in data de 23 septembrie prin intermediul caselor de discuri Island si Lava Records. Albumul contine primul single Wild, iar cel de-al doilea singleIts My Party, piese care au fost, si sunt, foarte apreciate .

Emeli Sande a confirmat lansarea unui nou single Who Needs The World! Asculta aici varianta live a piesei!

Talentata artista britanica se afla momentan in plin turneu de promovare al albumului sau de debut, Our Version Of Events, insa Emeli Sande tocmai si-a anuntat fanii ca isi va lansa in curand primul EP din cariera, intitulat Who Needs The World. De asemenea, in acelasi timp, artista a confirmat si lansarea ca single a .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )