Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA. Intra in material pentru a citi ce a spus Simona Halep imediat dupa meci. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Simona Halep, antrenament intens inainte de duelul cu Kvitova si Pliskova - A exersat indelung serviciul

Asa cum era de asteptat, Simona Halep a avut cei mai mult spectatori la antrenamentele care au avut loc vineri la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in sferturile FedCup, Romania va intalni Cehia in acest weekend). Cei mai dornici sa o vada au fost si de aceasta data copiii, acestia obligand-o sa ramana minute bune dupa incheierea pregatirii pentru a semna autografe si pentru a face selfie-uri. Numarul trei mondial a exersat cel mai mult serviciul, iar de-a lungul antrenamentului a zambit la unele lovituri bune, dar s-a si certat, reprosandu-si in special faptul ca nu a ales solutiile optime in anumite momente.

Simona Halep amana inca o data operatia - Va incerca sa isi apere titlul de la Dubai

Dupa eliminarea din primul tur de la Australian Open, Simona Halep a anuntat ca se va opera si ca va rata astfel urmatorele competitii. La doar cateva zile a revenit asupra deciziei si a precizat ca va juca pentru Romania in FedCup, impotriva Cehiei. Dupa ce a fost consultata recent de doi medici, Simona a luat decizia de a juca si la Dubai, competitie pe care a castigat-o in 2015.

FOTO Simona Halep a purtat in premiera un echipament tricolor. A fost si pentru mine o surpriza cand l-am primit

Simona Halep a surprins sambata publicul care a umplut Sala Polivalenta din Cluj-Napoca la meciul sau cu Karolina Pliskova, purtand in premiera un echipament in trei culori, foarte asemanatoare cu cele care alcatuiesc steagul national al Romaniei.

Simona Halep, facuta praf de o fosta mare jucatoare de tenis

Simona Halep este atacata dur de o fosta mare jucatoare din Rusia, in ziua in care Romania se pregateste sa se dueleze cu Cehia, in sferturile de finala ale Fed Cup, scrie ziare. com. Fosta tenismena Anna Chakvetadze a.

Simona Halep: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile. Spre sfarsitul partidei, am avut si cateva crampe

Simona Halep 2 WTA) a declarat, sambata, dupa meciul pierdut, la Cluj-Napoca, in fata Karolinei Pliskova 13 WTA), in Fed Cup, ca este trista deoarece nu a reusit sa castige si spera sa isi ia revansa in meciul cu Petra Kvitova 9 WTA) de duminica.

Simona Halep, mesaj ingrijorator: Nu mai reusesc sa inchei meciurile

Simona Halep a pierdut in trei seturi disputa cu Karolina Pliskova din cadrul meciului de Fed Cup dintre Romania si Cehia de la Cluj-Napoca.

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa.

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

LIVESCORE: Simona Halep, iNVINSA in primul meci de la FedCup

FedCup 2016. Simona Halep deschide sambata la pranz partida intre nationala Romaniei si ce a Cehiei printr-un meci cu Karolina Pliskova.

Fed Cup: Simona Halep a pierdut cu Karolina Pliskova: 7-6, 4-6, 2-6

Cehia conduce Romania cu 1-0 in sferturile de finala ale Fed Cup dupa ce Simona Halep a pierdut sambata cu Karolina Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Intalnirea se desfasoara la Cluj. Al doilea meci al zilei le opune pe Monica Niculescu locul 37 mondial).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )