Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

In ziua a patra de la Australian Open, spectatorii prezenti in complexul de la de la Melbourne Park au putut sa ii vada, printre altii, pe Roger Federer, Simona Halep, Stan Wawrinka, Garbine Muguruza sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de joi de la Australian Open. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Marin Cilic si Grigor Dimitrov au obtinut, printre altii, calificarea in turul trei de la Australian Open. La feminin, si-au castigat meciurile de miercuri Elina Svitolina, Caroline Wozniacki sau Jelena Ostapenko. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

A doua zi de la Australian Open a adus in scena nume importante din tenisul mondial, Simona Halep, Roger Federer, Garbine Muguruza, Maria Sharapova sau Novak Djokovic putand fi vazuti la Melbourne Park. Editia cu numarul 106 a competitiei se disputa in perioada 15-28 ianuarie 2018.

Australian Open (m): David Goffin, Stan Wawrinka si Sam Querry au parasit competitia; Roger Federer, in turul trei (Rezultatele zilei)

Alti trei jucatori din randul capilor de serie de pe tabloul masculin de simplu al turneului de la Australian Open au fost eliminati in cea de-a patra zi a competitiei: David Goffin 7), Stan Wawrinka 9) si Sam Querry 13). Elvetianul Roger Federer favorit 2) s-a calificat in turul al treilea la Melbourne, invingandu-l in trei seturi pe germanul Jan-Lennard Struff 55 ATP), scor 6-4 6-4 7-64). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de la Australian Open simplu masculin).

Australian Open (f): Garbine Muguruza, Johanna Konta si Elena Vesnina, eliminate in turul al doilea (Rezultatele zilei)

A patra zi de la Australian Open a furnizat surprize uriase in randul capilor de serie de pe tabloul feminin de simplu, Garbine Muguruza favorita 3) si Johanna Konta favorita 9) fiind invinse inca din runda a doua. Au mai parasit competitia, printre altele, Anastasija Sevastova 14), Elena Vesnina 16) si Mirjana Lucic-Baroni 28).

Australian Open (m): John Isner, Kevin Anderson, Lucas Pouille si Jack Sock au fost eliminati in runda inaugurala (Rezultatele zilei)

Ziua de luni prima a turneului de la Melbourne) a venit cu rezultate surprinzatoare la simplu masculin, tabloul de concurs fiind deja parasit de o parte a favoritilor. Vor pleca devreme acasa nume importante: John Isner, Kevin Anderson, Lucas Pouille si Jack Sock. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa joi, de la ora 10:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de joi, iar meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Eugenie Bouchard Canada, 112 WTA) va fi primul din sesiunea de seara, urmand sa inceapa la ora 10:00 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Australian Open (m): Roberto Bautista Agut si Milos Raonic au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua de marti a adus eliminarea altor doua nume importante de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open. Spaniolul Roberto Bautista Agut, favorit 20, si canadianul Milos Raonic, cap de serie numarul 22, au parasit competitia de la Melbourne inca din primul tur.

Surpriza imensa pe tabloul feminin de la Australian Open. Una dintre favorite s-a facut de ras si a plecat acasa

A patra zi de la Australian Open a debutat cu o surpriza uriasa, una dintre cele mai mari din ultimii ani de la acest Grand Slam.

Australian Open 2018: ziua marilor surprize, Muguruza si Konta sunt out! Duel de zile mari in runda a treia: Sarapova versus Kerber. Tabloul complet

A treia favorita a competitiei, Garbine Muguruza, a fost eliminata inca din turul al doilea de la Australian Open!.

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open (joi, 10:00)

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )