Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Sambata au avut loc finalele probelor de simplu feminin si de dublu mixt din cadrul turneului de la Australian Open. Naomi Osaka s-a impus in meciul dramatic disputat in fata Petrei Kvitova si a obtinut al doilea titlu de Grand Slam consecutiv, devenind totodata noul lider al clasamentului WTA. Barbora Krejcikova si Rajeev Ram Cehia/USA) au castigat proba de dublu mixt, invingandu-i pe Astra Sharma si John Patrick Smith. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Turneul de la Australian Open si-a aflat vineri al doilea finalist al probei de simplu masculin. Novak Djokovic l-a invins fara drept de apel pe Lucas Pouille si a ajuns pentru a saptea oara in ultimul act de la Melbourne, unde il va intalni pe Rafael Nadal. Tot vineri s-au stabilit invingatoarele in proba de dublu feminin. Perechea Samantha Stosur/Shuai Zhang a produs surpriza si le-a invins pe Timea Babos si Kristina Mladenovic, campioanele de anul trecut.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus ultimele confruntari din faza sferturilor de finala de la Australian Open. Karolina Pliskova a obtinut biletele pentru accesul in penultimul act al competitiei de la Mlebourne dupa un meci de poveste cu Serena Williams. Pentru cehoaica urmeaza duelul cu Naomi Osaka, invingatoare in fata Elinei Svitolina. La masculin, Kei Nishikori a fost nevoit sa abandoneze in partida cu Novak Djokovic, care se va intalni in careul de asi cu Lucas Pouille.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

Primul turneu de Grand Slam al anului si-a aflat joi finalistele de pe tabloul feminin de simplu, Petra Kvitova si Naomi Osaka urmand sa se dueleze pentru trofeu, dar si pentru locul 1 in ierarhia mondiala. Pe tabloul masculin de simplu, prima semifinala s-a incheiat cu victoria lui Rafael Nadal, care se va afla pentru a cincea oara in ultimul act de la Melbourne.

VIDEO Lucas Pouille, lovitura zilei la Australian Open

Lucas Pouille a fost autorul celei mai frumoase lovituri reusite miercuri la Australian Open. in tie-break-ul primului set al meciului cu Milos Raonic, francezul a strans ropote de aplauze dupa un forehand de exceptie in lung de linie. Pouille s-a impus in patru seturi in fata canadianului, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4, calificandu-se pentru prima data in semifinalele unui turneu de Grand Slam.

Naomi Osaka e noua campioana de la Australian Open

Jucatoarea japoneza Naomi Osaka a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala de trei seturi disputata contra cehoaicei Petra Kvitova.

Australian Open: Final de drum pentru Filip Jianu - Romnul a fost eliminat n semifinale la juniori, dupa ce a avut minge de meci

Aventura lui Filip Jianu 8 ITF, 17 ani) in proba de simplu dedicata juniorilor la Australian Open s-a oprit in faza semifinalelor. Cap de serie numarul 4, romanul a fost invins de americanul Emilio Nava 22 ITF, 17 ani), scor 3-6, 6-2, 7-5, desi a avut minge de meci la scorul de 5-4 in setul decisiv.

VIDEO Australian Open: Serena Williams, eliminata dramatic de Karolina Pliskova, desi a condus cu 5-1 n decisiv si a avut patru mingi de meci

Serena Williams a avut parte de un adevarat thriller impotriva Karolinei Pliskova, americanca fiind eliminata in sferturile de la Australian Open desi a condus cu 5-1 in setul decisiv si a avut patru mingi de meci!.

Naomi Osaka, dupa castigarea Australian Open: Sa tin discursuri in public nu e punctul meu forte

Jucatoarea de tenis Naomi Osaka a castigat, sambata, finala feminina de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in trei seturi, 7-6 7/2), 5-7, 6-4, pe cehoaica Petra Kvitova.

Naomi Osaka se impune in Australian Open si castiga al doilea turneu de mare slem la rand

Jucatoarea nipona de tenis Naomi Osaka, favorita numarul 4 si locul 4 WTA, a castigat sambata finala feminina de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in trei seturi, 7-6.

Halep se uita cu binoclu la primul loc: Cate puncte vor fi intre Simona si noul lider mondial dupa Australian Open

Cele doua finaliste de la Australian Open, Petra Kvitova si Naomi Osaka, isi vor disputa, sambata ora 10. 30, Eurosport) nu doar trofeul de la Melbourne, ci si suprematia in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )