Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTOGALERIE Ce ii sperie pe americani mai tare decat Ebola

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Ce ii sperie pe americani mai tare decat Ebola

Desi Statele Unite ale Americii se afla printre tarile afectate de Ebola, unii americanii nu sunt atat de speriati de virusul care a produs panica la nivel mondial. Mai in gluma, mai in serios locuitorii din New York au acceptat sa-si impartaseasca cele mai ascunse temeri. continuă pe Adevărul

12 lucruri considerate mai grave decat infidelitatea

Increderea este foarte importanta intr-o relatie, asa ca pentru unele cupluri, infidelitatea reprezinta un motiv intemeiat de despartire. Pentru alte cupluri, insa, exista tradari care afecteaza un angajament mai grav decat ar face-o infidelitatea.

Vanzarile de Galaxy Note 4 sunt mai slabe decat cele ale Note 3 de anul trecut

Samsung Galaxy Note 4 este in magazinele din Romania de mai bine de doua saptamani, insa pana acum nu a reusit sa se ridice la nivelul predecesorului sau in termeni de vanzari la nivel international. Samsung Galaxy Note 4 a inceput sa fie comercializat de la inceputul lunii octombrie, iar pana acum compania sud-coreeana a reusit sa livreze global aproximativ 4,5 milioane de telefoane. Desi la prima vedere cifra este impresionanta, noua iteratie din seria Galaxy Note nu a reusit [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )