Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTOGALERIE Zeci de mesaje ironice si amuzante la protestul din Bucuresti: Am pierdut regina, am pierdut regele, am ramas cu nebunii

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Zeci de mesaje ironice si amuzante la protestul din Bucuresti: Am pierdut regina, am pierdut regele, am ramas cu nebunii

Protestul din Piata Victoriei din Bucuresti a strans duminica seara zeci de pancarte cu mesaje muscatoare si amuzante la adresa coalitiei care incearca decapitarea Justitiei. Mesajele amintesc de protestele din ianuarie-februarie, cand creativitatea protestatarilor romani a facut inconjurul lumii. continuă pe Hotnews

Zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman astazi temporar fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, astazi, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie si reparatie, potrivit Agerpres.

Expozitie de pictura la Ambasada Libanului din Bucuresti, cu ocazia inaugurarii Spatiului Cultural Libanez

Cateva dintre lucrarile reprezentative realizate de Wendy Rombouts si Johana Forero, precum si creatii semnate de Eri Mitsostergiou si Vasia Stasinopoulou vor fi fi expuse incepand de joi seara, la sediul Ambasada Libanului, din Bucuresti, in cadrul unei expozitii de pictura care va putea fi vazuta pana la data de 14 decembrie 2017. Expozitia marcheaza inaugurarea Spatiului Cultural Libanez.

Garsoniera cu pret de Logan la doi pasi de Piata Universitatii. E cea mai ieftina din Bucuresti

Cea mai ieftina locuinta din Bucuresti seafla la zece minute de Piata Universitatii. Este vorba despre o garsoniera care se vinde cu doar 11. 000 de euro. in blocul construit in 1936.

Descoperire arheologica importanta in curtea Universitatii din Bucuresti

In urma sapaturilor arheologice din curtea Universitatii din Bucuresti, specialistii au descoperit ziduri vechi de peste 300 de ani care au apartinut primei scoli de invatamant superior din.

FAN Courier spune ca gaseste tot mai greu oameni si a relocat in Cluj curieri din Bucuresti. O solutie de avarie ar fi angajarea de basarabeni, sarbi sau ucraineni

FAN Courier resimte tot mai puternic criza fortei de munca si cea mai greu situatie este in Cluj, unde compania a relocat temporar 42 de curieri din Bucuresti pentru a face fata comenzilor, au spus reprezentantii companiei, la o conferinta de presa. In 2018 o mare problema tine de schimbarile fiscale anuntate si de faptul ca aceste idiotenii fara sens pot pune in pericol existenta unei companii, spune Felix Patrascanu, unul dintre fondatorii companiei. FAN Courier are 5. 700 de angajati si estimeaza ca cifra de afaceri va fi de 131 milioane euro in acest an.

Camin de nefamilisti din Bucuresti, distrus de un incendiu: Zeci de oameni au ramas pe drumuri(VIDEO)

Zeci de oameni au ramas fara un acoperis deasupra capului dupa ce blocul in care locuiau a ars ca o torta. Caminul de nefamilisti, aflat in sectorul 1 al Capitalei, s-a aprins din senin, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )