Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

Antena3 Antena3,
Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

In anul 1962, pilotul avion american de spionaj a surprins o fotografie care a declansat cea mai mare criza din istoria moderna. Avionul survola Trece de la Coloma, o regiune din estul Cubei. Pilotul a. continuă pe Antena3

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, scrie News. ro, citand Le Figaro.

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, informeaza Le Figaro.

Rusia a publicat imagini cu baza sa militara din Arctica, cea mai mare structura realizata de om in regiune (FOTO)

Rusia a construit cea mai mare structura din Arctica, unde a amplasat o baza militara, in incercarea de a revendica zone tot mai mari din regiunea polara bogata in hidrocarburi, informeaza The.

Promisiunile PSD sufoca cea mai mare poarta aeriana a tarii. Dragnea ia de la Otopeni banii pentru un nou terminal

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti ar putea construi de la zero un terminal care sa rezolve supraaglomerarea ce exaspereaza pasagerii, daca ar putea reinvesti profitul-record obtinut anul trecut .

FMI: Romania, a doua cea mai mare crestere economica din Europa in 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in urcare prognoza de crestere economica pentru Romania, la 4,2% in 2017, fata de estimarea anterioara de 3,8%, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat marti. Si pentru anul viitor,.

Razboiul conductelor! SUA, Europa, Turcia si Rusia se lupta pentru Drumul Gazului! De ce are loc cea mai mare tragedie din timpurile moderne in Siria |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Competitia la nivel global pentru resursele energetice trece prin Siria. Nu este vorba numai de cine va reusi sa puna mana pe resursele Siriei, ci si de traseele gazoductelor si oleoductelor viitorului catre beneficiari. Siria se afla in mijlocul unei colosale rezerve de gaze si are dreptul, prin apele teritoriale din Mediterana, la o parte substantiala.

Apple pregateste cea mai scumpa gama de iPhone-uri

La 10 ani de la lansarea primului iPhone de catre Steve Jobs, Apple pregateste cea mai scumpa gama de iPhone-uri, care va include trei telefoane.

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, in Italia. Ea s-a nascut pe 29 noiembrie 1899 in regiunea Piemonte si era oficial ultima persoana nascuta in anii 1800, care a trait de-a lungul a trei secole, scrie BBC.

Cea mai batrana persoana din lume a murit. Emma Morano era ultima supravietuitoare a secolului XIX

Cea mai in varsta persoana din lume si ultima persoana in viata care a fost nascuta in anii 1800, a decedat, in Italia. Emma Morano a fost nascuta in 29 noiembrie,.

Romania a avut in martie cea mai scazuta inflatie din UE, de 0,4%

Romania a inregistrat in luna martie cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,4%, in timp ce la nivelul Uniunii aceasta a fost de 1,6%, iar in zona euro de 1,5%, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )