Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fotografia pe care nu o poti privi mai mult de cinci secunde. E foarte periculoasa! - FOTO

Antena3 Antena3,
Fotografia pe care nu o poti privi mai mult de cinci secunde. E foarte periculoasa! - FOTO

In materie de iluzii optice, artistii au creat mai multe desene 3D, care sa dea impresia trecatorilor ca vor cadea intr-o prapastie sau ca trec peste un pod foarte subred iar dedesubtul lor sunt mai multi. continuă pe Antena3

ORA DE IARNA 2018. Cand dam ceasurile iNAPOI si dormim MAI MULT

Romania se pregateste sa treaca la ora de iarna. Astfel ca ora 4:00 va deveni ora 3:00 si vom dormi mai mult cu o ora. Acest lucru se va intampla in data de 28 octombrie, duminica spre luni. Ora de iarna.

Odihneste-te-n pace! imi pare rau ca n-am petrecut mai mult timp impreuna. Mesaj plin de durere, transmis in showbiz

Doliu in showbiz. Unul dintre cei mai apreciati DJ s-a stins din viata, in urma cu cateva ore, lasand un gol imens in sufletul celor care l-au cunoscut si i-au apreciat activitatea. Citeste continuarea.

Donald Trump ii cere TAXA de PROTECTIE regelui Arabiei Saudite: N-ai putea sa fii acolo mai mult doua saptamani fara noi. Trebuie sa platesti!

Donald Trump a mai facut o declaratie halucinanta. Presedintele american a dezvaluit presei ca l-a avertizat pe Regele Salman al Arabiei Saudite ca nu ar rezista la putere nici doua saptamani fara.

S-a aflat! Care e cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul, scrie Adevarul. Cred ca am vazut la un magistrat.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )