Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fotografia care ar putea arata ca Dan Condrea nu era cel decedat in accidentul din Corbeanca (atentie, imagine cu impact)

Online Sport Online Sport,
Fotografia care ar putea arata ca Dan Condrea nu era cel decedat in accidentul din Corbeanca (atentie, imagine cu impact)

Multe semne de intrebare sunt ridicate dupa accidentul de masina care l-ar fi omorat pe Dan Condrea, patronul companieiHexi Pharma, una dintre firmele din Romania care a arucnat pe piata medicala din Romania substante neconforme. O fotografie facuta la fata locului indica mai mult ca sigur ca nu acesta s-a aflat decedat langa drum. Atentie, imaginea este destul de dura, dar pentru cei care vor sa caute adevarul poate ajuta. continuă pe Online Sport

Dan Condrea era in vizorul Parchetului General. Ce i se pregatea luni, la prima ora

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, urma sa se prezinte luni la Parchetul General pentru a fi reaudiat, dar si pentru a fi pus sub urmarire penala si, cel mai probabil, sa fie luata o masura preventiva fata de.

Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de hm/h. FOTO in articol

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Impactul a fost devastator. Cum arata copacul in care a intrat Dan Condrea cu peste 150 de.

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

O reconstituire a accidentului in care a murit Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a fost facuta, luni, de un expert in conducere defensiva, care sustine ca actiunea a fost.

Certitudinea lui Victor Ponta in legatura cu accidentul in care a murit Dan Condrea

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca are o singura certitudine in legatura cu accidentul patronului Hexi Pharma si anume ca Dan Condrea nu va mai putea da declaratii la Parchet sa spuna.

Descoperirea facuta de politisti la locul accidentului in care a murit Dan Condrea. IMAGINI SOCANTE!

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. PRIMELE IMAGINI de la fata locului Medicii sositi la fata locului nu au mai putut.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, despre accidentul in care a murit Dan Condrea: Nu au existat urme de franare, luam in calcul si varianta sinuciderii (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca la locul unde s-a produs accidentul rutier in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu exista urme de filare si ca este lu.

Ce au gasit politistii la locul accidentului in care a murit Dan Condrea

Jurnalistii Cancan. ro au fotografiat locul accidentului la scurt timp dupa ce masina condusa de Condrea a intrat in pom. Anchetatorii au ridicat de la fata locului mai multe obiecte, printre care un PET de.

Reactia SRI, dupa declaratiile lui Sebastian Ghita: Dan Condrea nu era filat

Reprezentantii Serviciului Roman de Informatii spun ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu era filat in momentul accidentului in care si-a perdut viata, acest lucru fiind interzis in urma unei decizii a Curtii Constitutionale.

Coincidenta macabra: Asociatul lui Dan Condrea si-a ucis sotia intr-un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Dupa accidentul in care a murit Dan condrea, patronul Hexi Pharma, in presa au aparut informatii despre un alt incident mortal in care a fost implicat un asociat al acestuia. Miron Panaitescu.

Asociatul lui Dan Condrea si-a ucis sotia intr-un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Accidentul in care a murit Dan Condrea vine la cinci ani dupa ce un fost asociat de-ai sai, Miron Panaitescu, a fost implicat intr-un accident de masina produs chiar de el, in care i-a murit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )