Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fotografia in care s-a vazut TOT. Cea mai mare diva din SUA s-a facut de rusine in mijlocul strazii

Antena3 Antena3,
Fotografia in care s-a vazut TOT. Cea mai mare diva din SUA s-a facut de rusine in mijlocul strazii

Nu mai are o silueta de invidiat si asta pentru ca este pe care de a deveni mamica, dar asta nu o opreste pe diva Kim Kardashian sa poarte fustite mini, care sa ii arate ceva mai mult decat ar trebui. De aceast. continuă pe Antena3

Cea mai veche Tora din lume, descoperita la Bologna.

Sulul pe care este scrisa cea mai veche Tora din lume, dateaza dupa toate probabilitatile din secolul al XII-lea, a fost gasit in arhivele Universitatii din Bologna, a anuntat miercuri profesorul care a facut aceasta descoperire, informeaza AFP, citat de Mediafax. Sulul, confectionat din piele de oaie, lung de 36 de metri si inalt de 64 de centimetri, era clasat in arhivele universitatii italiene ca un document din secolul al XVII-lea si cu un nume foarte simplu: sulul numarul 2. Insa .

Universitatea din Bologna sustine ca a descoperit cea mai veche parte a Torei

Angajati ai Universitatii Bologna din Italia au descoperit chiar in biblioteca institutiei un document despre care sustin ca reprezinta cea mai veche partea a Torei, potrivit BBC.

Preturile locuintelor din Marea Britanie, in cea mai mare crestere din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat, luna aceasta, cea mai mare crestere din ultimii sase ani, pe fondul unei crize de proprietati, care a determinat avansul preturilor in Londra, anunta Hometrack Ltd.

Descoperire remarcabila in arhivele Universitatii din Bologna. Cea mai veche tora din lume

Cea mai veche Tora din lume, datand cel mai probabil din secolul al XII-lea, a fost descoperita in arhivele Universitatii din Bologna, informeaza AFP. Sulul, confectionat din piele de oaie, are o lungime de 36 de.

Australia, din nou cea mai fericita tara din lume

Australia, cea de-a 12-a economie a lumii, a fost desemnata, pentru al treilea an consecutiv, drept cea mai fericita natiune din lume, dupa ce a fost ocolita din nou de criza financiara internationala. Locul intai intre cele mai fericite natiuni industrializate din lume i-a fost conferit de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), in raportul Better Life Index, publicat marti.

Furt istoric: Olimpiada de iarna de la Soci va fi cea mai scumpa din istorie

Boris Nemtsov - fost viceprim-ministrul rus in guvernul lui Serghei Kirienko a declarat ca Olimpiada de iarna din 2014 va fi cea mai scumpa din istorie, din cauza unei monstruoase inselatorii, scrie Jurnalul National .

Britanicii mai pun o haina pe ei. Au cea mai friguroasa primavara din ultimii 50 de ani

Primavara anului 2013 este, cel mai probabil, cea mai rece din ultimii 50 de ani in Marea Britanie, potrivit unor date preliminare ale meteorologilor. in luna mai s-au inregistrat temperaturi medii mai mici decat cele.

Zilele Clujului joi se alege cea mai frumoasa studenta

Clujenii au parte de inca o zi plina in cadrul Zilelor Clujului, care va culmina cu alegerea, incepand de la ora 18. 00, la Casa de Cultura a Studentilor, a celei mai frumoase studente in cadrul Miss Universitas. De asemenea, clujeni au parte de o zi culinara coreeana si de tururi ghidate in Gradina Botanica si pe Cetatuie.

UE ar putea interzice vanzarea legumelor si a fructelor necertificate: Romania, cea mai afectata din Europa

O veste venita de la Uniunea Europeana le da fiori producatorilor romani. Concret, Bruxelles-ul intentioneaza sa interzica vanzarea legumelor si fructelor traditionale necertificate. Romania va fi cea.

Chinezii au FURAT de la americani. Cea mai puternica tara din lume, lovita intr-un punct sensibil

Se pare ca hackerii chinezi au spart codurile de acces la descrierile si schitele celor mai moderne avioane si nave de lupta, precum si la sistemele de aparare aeriana, care intra in dotarea fortelor militare ale SUA,.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )