Libnet.ro
UNICEF

07:46

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama. continuă pe Antena3

Dan Negru a vorbit cu Corneliu Vadim Tudor, cu putin timp inainte de tragica veste: Caii destinului stiu drumul, noi doar tinem haturile

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a vorbit cu Corneliu Vadim Tudor, la mai putin de o zi de la trecerea in nefiinta a cunoscutului om politic. intr-o postare pe Facebook, Dan Negru evoca, ca o presimtire,.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

Mesajul tulburator aparut pe Facebook-ul lui Corneliu Vadim Tudor dupa moartea acestuia

O fotografie emotionanta cu Corneliu Vadim Tudor, care isi pupa mama pe frunte, a aparut pe pagina de Facebook a acestuia, luni seara, la cateva ore de la deces. in imagine, presedintele-fondator al PRM apare cu.

Ultimul mesaj de pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor

Dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, pe pagina lui de Facebook, a fost reactualizata o postare din sapte septembrie, cand fondatorul PRM a postat o poezie intitulata Ultima cafea.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Acesta a publicat pe Facebook, in urma cu o saptamana, o poezie despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Ce a postat Corneliu Vadim Tudor pe Facebook cu putin timp inainte de a muri

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau. Starea lui.

Andrei Tinu, despre moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor: S-a stins ultimul Luceafar al Nationalismului Romanesc (FOTO)

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a scris luni pe pagina sa de Facebook, dupa moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor, ca s-a asternut un intuneric rece si gol. S-a stins ultimul Luceafar.

Victor Ponta, reactie prompta dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, pe pagina lui de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )