Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTOVIDEO UPDATEAproximativ 700 de persoane protesteaza n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Hotnews Hotnews,
 FOTOVIDEO UPDATEAproximativ 700 de persoane protesteaza n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 700 de persoane protesteaza luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei. Protestul a fost anuntat pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania, iar evenimente asemanatoare suntanuntate in mai multe orase din tara si din diaspora. continuă pe Hotnews

FOTOVIDEO UPDATEAproximativ 500 de persoane protesteaza n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 250 de persoane protesteaza luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei. Protestul a fost anuntat pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania, iar evenimente asemanatoare suntanuntate in mai multe orase din tara si din diaspora.

Sute de oameni protesteaza in Piata Victoriei, la o luna de la violentele de la mitingul diasporei

La o luna de la protestul diasporei din 10 august, sute de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei, pentru a-si exprima nemultumirea fata de modul brutal in care jandarmii au reprimat manifestarea.

FOTOVIDEOAproximativ 700 de persoane au protestat n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 700 de persoane au protestat luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei, dupa un apel facut pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania. Protestatarii au avut pancarte si au scandat mesaje antiguvernamentale si impotriva Jandarmeriei care a actionat cu gaze lacrimogene impotriva manifestantilor acum o luna.

Protest in Piata Victoriei la o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august

Aproximativ 250 de persoane au iesit luni seara in Piata Victoriei pentru a protesta! Evenimentul are loc la fix o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Manifestantii condamna.

PROTEST inedit in PIATA VICTORIEI! Un celebru pianist canta pentru libertate si justitie, la o luna de la interventia BRUTALA a JANDARMILOR (FOTO,VIDEO)

Un nou protest pasnic a avut loc sambata seara in Piata Victoriei la o luna de la mitingul diasporei din 10 august, cand interventia in forta a jandarmilor s-a soldat cu sute de raniti. Cateva sute de m.

Cateva sute de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane se afla, astazi seara, in Piata Victoriei din Capitala, la o luna de la violentele de la mitingul Diasporei, iar la un moment dat unii dintre cei prezenti s-au luat la cearta cu jandarmii aflati in zona, care au vrut sa il ridice pe unul dintre protestatari. Oamenii le-au strigat reprezentantilor fortelor de ordine Jandarmeria apara hotia! si Slugilor!.

Cateva sute de protestatari s-au adunat in Piata Victoriei

Cateva sute de protestatari se afla, astazi seara, in Piata Victoriei din Capitala, la o luna de la violentele de la mitingul Diasporei, iar la un moment dat unii dintre cei prezenti s-au luat la cearta cu jandarmii aflati in zona, care au vrut sa il ridice pe unul dintre protestatari. Oamenii le-au strigat reprezentantilor fortelor de ordine Jandarmeria apara hotia! si Slugilor!.

VIDEO Pianistul Davide Martello, concert rezist in Piata Victoriei: Sper ca muzica sa ii inspire si pe politicieni

Pianistul Davide Martello a concertat sub ochii a aproximativ 500 de protestatari, sambata, 8 septembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti.

Protest pe acorduri muzicale in Piata Victoriei

Protest inedit in Piata Victoriei. Sute de oameni au participat in fata Guvernului la spectacolul dat de un celebru pianist german. Mai bine de doua ore au rasunat acordurilor unor piese renumite. Publicul l-a.

LIVE VIDEO Pianistul Davide Martello, concert rezist in Piata Victoriei. Artistul a decis sa vina la Bucuresti dupa evenimentele violente din 10 august

Pianistul Davide Martello concerteaza sambata, 8 septembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti. Artistul este cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in zonele de conflict.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )