Libnet.ro
UNICEF

18:45

Foxconn a recunoscut ca a angajat tineri chiar si de 14 ani in uzinele din China

B1 B1,
Foxconn a recunoscut ca a angajat tineri chiar si de 14 ani in uzinele din China

Foxconn, principalul producator de piese al Apple din China, a recunoscut ca a angajat in uzinele sale tineri de abia 14 ani. intr-un comunicat de presa, producatorul original din Taiwan a declarat ca au. continuă pe B1

Elevul de 14 ani din Voluntari, injunghiat in piciorul stang de catre trei tineri romi, a fost externat

UPDATE 16:46 Elevul de liceu care a fost injunghiat in picior, luni, la Voluntari va fi externat, dupa ce medicii i-au suturat plagile, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu di.

Un elev de 14 ani din Voluntari a fost injunghiat in piciorul stang de trei baieti de etnie roma

Un elev a fost injunghiat in piciorul stang, luni, fiind adus apoi la o microstatie de ambulanta din Voluntari, transmite Mediafax. Elevul studiaza la Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu din Voluntari si a.

Elevul de 14 ani din Voluntari, injunghiat pentru ca ar fi hartuit o eleva care invata in acelasi liceu cu el

UPDATE 18: 18: Elevul din Voluntari a fost injunghiat pentru ca ar fi hartuit o eleva care invata in acelasi liceu cu el. Fata este cea care a marturisit-o, dupa ce verii acesteia au fost retinuti de.

Dupa 14 ani de munca a iesit la pensie cu 13.289 de euro/ luna. Cu cat sunt platiti functionarii de la Bruxelles din banii nostri

Cei mai multi romani se gandesc cu groaza la perioada in care vor iesi la pensie. Dupa zeci de ani de munca si taxe platite la stat, pensia le va ajunge cu greu sa supravietuiasca. insa nu acelasi lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )