Libnet.ro
UNICEF

23:00

FPSC face apel la responsabilitate pentru toti angajatorii din sectorul constructii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FPSC face apel la responsabilitate pentru toti angajatorii din sectorul constructii

Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii FPSC) face un apel la responsabilitate pentru toti angajatorii din sectorul constructii si anunta sustinerea continuarii activitatii, acolo unde acest lucru este posibil, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment al sindicatelor: Toti angajatii din sistemul sanitar din Romania ar putea fi infectati cu coronavirus in 30 de zile

Una din 5 persoane infectate cu coronavirus in tara noastra este angajat din domeniul sanatatii, iar in cazul in care ritmul actual se va mentine, in 30 de zile de acum incolo ar urma sa fie infectati toti salariatii din sanatate, sustine Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar.

Companiile aeriene, obligate de Uniunea Europeana sa restituie banii pentru zborurile anulate din cauza coronavirusului

Uniunea Europeana a decis ca toate companiile aeriene sa fie obigate sa restituie banii pentru zborurile anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

COVID-19 IN CHINA: Niciun deces nu a fost raportat in ultimele 24 de ore, pentru prima data din luna ianuarie

China nu a raportat niciun deces provocat de Covid-19 in ultimele 24 de ore, pentru prima data din luna ianuarie.

IGPR a anuntat rute ocolitoare pentru orasul Tandarei din Ialomita, dupa instituirea carantinei

Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) a comunicat, duminica, rutele ocolitoare pentru orasul Tandarei din judetul Ialomita, dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 7 privind masuri de prevenire a Covid-19 care stabileste.

Armata face legea in Tandarei. Amenzi in orasul-carantina pentru oamenii iesiti din case

Armata rescrie regulile la Tandarei, orasul din care nimeni nu mai iese si in care nimeni nu mai intra. Pe strazi, sunt mai multi politisti, militari si jandarmi decat locuitori.

Bayer doneaza 386 de mii de lei pentru sustinerea spitalelor din Romania

Bayer s-a alaturat campaniei scutpentruspitale a Asociatiei Zi de Bine din Romania, cu o donatie de 386. 000 de lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania, in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19.

Help Net doneaza 100.000 euro pentru dotarea spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19

Farmaciile Help Net directioneaza catre asociatia Daruieste Viata suma de 100. 000 euro, in scopul dotarii spitalelor din Romania in lupta impotriva COVID-19, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

Moment emotionant pentru un roman din Spania, care a invins coronavirusul dupa 19 zile. Personalul medical l-a aplaudat calduros la externare

Clipe desosebite pentru un roman din Spania, care a reusit sa iasa invingator in lupta cu coronavirusul dupa aproape o luna.

Federatia Solidaritatea Sanitara cere masuri urgente pentru protectia angajatilor din sistemul medical

Federatia Solidaritatea Sanitara a solicitat luni autoritatilor adoptarea mai multor masuri urgente de protectie a angajatilor din sistemul sanitar, in conditiile in care 19% din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus sunt salariati din sanatate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )