Libnet.ro
UNICEF

20:30

FRACTURA in Guvernul eurosceptic din Italia! Marul discordiei este FABULOS... Sa fie blestemele lui Macron?

B1 B1,
FRACTURA in Guvernul eurosceptic din Italia! Marul discordiei este FABULOS... Sa fie blestemele lui Macron?

Linia de tren de mare viteza dintre Italia si Franta n-are niciun viitor, a spus vicepremierul Luigi Di Maio, sambata, desi partenerul sau de coalitie, vicepremierul Matteo Salvini, anuntase ca. continuă pe B1

Retelele de transport gaze ungara si slovena vor fi interconectate pentru ca Ungaria sa importe GNL din Italia

Ungaria si Slovenia au formulat o oferta comuna pentru a beneficia de finantare europeana pentru interconectarea retelelor lor de transport a gazelor naturale, astfel incat Ungaria sa poata importa gaze naturale lichefiate GNL) din Italia, a anuntat sambata ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, citat de agentia MTI, transmite Agerpres.

MAI, precizaridupa ce Romania s-a oferit sa primeasca mai multi imigranti din Italia: Nu este o decizie ferma

Ministerul Afacerilor Interne a facut precizari dupa ce s-a anuntat ca Romania se numara printre tarile care se ofera sa-i primeasca pe imigrantii italieni, la bordul navei aflandu-se 47 de persoane din Or.

O romanca din Italia, gest impresionant pentrulocuitorii unui oras. Mesajul afisat in vitrina magazinului sau

O romancastabilita in Italia si-a deschis un magazin in orasul Brescia. Femeia a uimit intreaga comunitate printr-un gest facut pentru persoanele sarace. Pentru a nu arunca mancarea care ramane la.

Doi romani au fost opriti in trafic de carabinierii din Italia. Soferul a indreptat o arma spre autoritati. Ce a urmat mai apoi a fost uluitor

Carabinierii din Piacenza, Italia, au avut un soc cand au oprit o masina Toyota, care mergea haotic pe strazi. Ei au somat soferul sa traga pe dreapta, iar soferul a facut asta. Fiind beat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )