Libnet.ro
UNICEF

06:00

FRAGMENT Pluto in Scorpion, cel mai recent volum al lui Dan Sociu

Adevărul Adevărul,
FRAGMENT Pluto in Scorpion, cel mai recent volum al lui Dan Sociu

Recent, la Editura Polirom, a aparut volumul de povestiri Pluto in Scorpion de Dan Sociu, publicat in colectia Ego. Proza. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din cartea lui Sociu. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in cel mai recent SONDAJ. Pe cine ar vota romanii daca duminica ar fi alegeri?

Antena3 a prezentat vineri seara, in exclusivitate, un sondaj CURS, de ultima ora, care indica, cu o luna si 3 saptamani inainte de alegerile locale din 27 septembrie, ce preferinte au romanii.

Ce banca ofera cel mai bun curs de schimb valutar. Cat te costa plata pe internet sau prin mobile banking

Bancile romanesti sunt guvernate de miscarea banilor si, in general, de creditele date catre cetateni. De cele mai multe ori, cand vine vorba de cumpararea de valuta romanii cauta cel mai bun curs valutare, cu cele mai mici comisioane. in cele ce urmeaza incercam sa va oferim cele mai bune optiuni in acest sens. Cel .

Reteta ciorba de potroace. Cel mai bun remediu pentru mahmureala

Dupa o noapte de petrecere si excese alimentare, ciorba de potroace este o mancare traditionala foarte cautata. Cel mai bun remediu pentru mahmureala este ciorba de potroace Profesorul barladean, Nicolae Curelea, un maestru al bucatariei moldovenesti propune o reteta de ciorba de potroace. Ciorba petrecaretilor, cum i se mai spune, este pe cat de simplu .

Starea de alerta va fi cel mai probabil prelungita. Orban: Nu ne dorim impunerea niciunei alte restrictii

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelungita. Potrivit acestuia, in prezent, nu se mai analizeaza posibilitatea adoptarii de masuri de restrictie.

ORBAN: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta. Nu mai analizam nicio restrictie suplimentara

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca Guvernul va prelungi cel mai probabil cu alte 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul tarii. Este pentru a treia oara cand este prelungita starea de alerta. Decizia ar urma sa fie luata zilele urmatoare, in conditiile in care la finalul acestei saptamani expira starea de alerta.

Adevarul despre cel mai mic dinozaur: ce au descoperit, de fapt, specialistii

Autorii unui studiu de mare vizibilitate publicat la inceputul acestui an, in care oamenii de stiinta sustin ca au descoperit cel mai mic dinozaur din lume, au retras acum studiul ca raspuns.

Mark Zuckerberg este al treilea cel mai bogat om al lumii. Reactia sefului Facebook

Cu o avere evaluata la 102 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg devine al treilea cel mai bogat al lumii. El si-a adaugat 30 de miliarde la avere in ultimele doua luni. in fata lui Zuckerberg mai sunt doar Jeff Bezos si Bill Gates.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoral: Peste 15.000 de persoane isi petrec sfarsitul de saptamana la malul marii. Turistilor le este aproape imposibil sa respecte masurile de distantare (VIDEO)

Este din nou furnicar pe litoral. Hotelierii vorbesc despre cel mai aglomerat weekend de pana acum la malul marii. Peste 15. 000 de turisti isi petrec sfarsitul de saptamana in statiunile de la Marea.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoral: Peste 150.000 de persoane isi petrec sfarsitul de saptamana la malul marii. Turistilor le este aproape imposibil sa respecte masurile de distantare (VIDEO)

Este din nou furnicar pe litoral. Hotelierii vorbesc despre cel mai aglomerat weekend de pana acum la malul marii. Peste 15. 000 de turisti isi petrec sfarsitul de saptamana in statiunile de la Marea.

Raluca Zenga a facut cel mai mare anunt. Rasturnare de situatie: ce se intampla, de fapt, in casnicia cu Walter Zenga

Raluca Zenga, sotia lui Walter Zenga, a facut un anunt pe Facebook in ce priveste situatia din familia ei. Desi multi ii dadeau despartiti pe cei doi, Raluca Zenga vine sa linisetesca apele si sa spuna ce se intampla de fapt in casnicia ei. Ce a anuntat Raluca Zenga Asteptandu-l pe tati 10084;65039; Nu am .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )