Libnet.ro
UNICEF

21:00

France Football: Mircea Lucescu si Stefan Kovacs, printre cei mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului

Hotnews Hotnews,
 France Football: Mircea Lucescu si Stefan Kovacs, printre cei mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului

France Football a alcatuit un clasament al celor mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului. Printre numele aflate pe lista se gasesc si doi tehnicieni romani: Mircea Lucescu locul 41) si Stefan Kovacs 43). Olandezul Rinus Michels, fost antrenor la Ajax si Barcelona, se afla in fruntea clasamentului, fiind urmat de Sir Alex Ferguson si italianul Arrigo Sacchi. continuă pe Hotnews

Doi romani, printre colosii fotbalului: Mircea Lucescu si Stefan Kovacs, inclusi de francezi in topul gigantilor

Daca Gheorghe Hagi e nelipsit, atunci cand se alcatuiesc diverse clasamente cu cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor, si in privinta antrenorilor, Romania se poate lauda cu doua legende.

Mircea Lucescu nu este singurul! inca un tehnician roman a ajuns in Topul celor mai buni antrenori din lume

Prestigioasa publicatie FranceFootball a realizat un clasament al celor mai prolifici antrenori, iar Romania se poate lauda cu doi tehnicieni. Este vorba de Mircea Lucescu, care ocupa locul 41, in timp ce .

Mircea Lucescu dezvaluie secretele din spatele victoriilor cu Suedia care au calificat Romania la Euro 1984: Am locuit o saptamana in subsolul ambasadei. M-am deghizat ca sa-i pot spiona

Mircea Lucescu povesteste cum a invins de doua ori Suedia pe banca Romaniei in campania Euro 84, 2-0 la Bucuresti si 1-0 la Stockholm. Tehnicianul dezvaluie secretele succesului repurtat si cu Turcia la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )