Libnet.ro
UNICEF

15:31

France Presse: Prin demiterea lui Kovesi, PSD marcheaza un nou pas n ofensiva mpotriva puterii judiciare

Hotnews Hotnews,
 France Presse: Prin demiterea lui Kovesi, PSD marcheaza un nou pas n ofensiva mpotriva puterii judiciare

Guvernul roman de stanga a obtinut, dupa o luna de dispute, demiterea sefei parchetului anticoruptie DNA) Laura Codruta Kovesi, facand un nou pas in ofensiva sa impotriva puterii judiciare, scrie AFP. continuă pe Hotnews

France Presse, despre revocarea lui Kovesi: PSD face un nou pas pentru a remodela institutia judiciara, pe care o acuza de abuz de putere

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a ajuns in presa internationala. Agentia France Presse trateaza pe larg decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul prin care Codruta Kovesi este.

AFP, in contextul revocarii Laurei Codruta Kovesi: PSD, mostenitor al fostilor comunisti

Guvernul de stanga al Romaniei a obtinut luni, dupa mai multe luni de inclestare, demiterea sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, depasind o noua etapa in ofensiva sa criticata impotriva puterii judiciare, noteaza agentia.

Reactia Comisiei Europene dupa demiterea lui Kovesi de la DNA

Comisia Europeana poate fi nevoita sa-si reevalueze concluzia referitoare la sustenabilitatea luptei anticoruptie din Romania, din raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe justitie MVC), daca ar fi pusa sub semnul intrebarii capacitatea Directiei Nationale Anticoruptie de a-si mentine istoricul bun al rezultatelor in circumstante dificile. Aceasta este pozitia oficiala a Comisiei Europene exprimata, luni, de un purtatorul de cuvant al CE, la solicitarea HotNews, dupa demiterea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )