Libnet.ro
UNICEF

08:00

Franco Zeffirelli a murit. O existenta dedicata culturii. Maestru al operei, al teatrului si al filmului

Adevărul Adevărul,
Franco Zeffirelli a murit. O existenta dedicata culturii. Maestru al operei, al teatrului si al filmului

Scenarist, regizor de film, de teatru si de opera, producator, Franco Zeffirelli a fost unul dintre geniile artei care si-a dedicat viata culturii. continuă pe Adevărul

Franco Zeffirelli a murit. Regizorul avea 96 de ani

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit sambata, in vila sa de la Roma, la varsta de 96 de ani, scrie presa italiana, citata de AFP.

Doliu in cinematografie! Regizorul Franco Zeffirelli a murit

Marele regizor Franco Zeffirelli a murit la vasta de 96 de ani, conform presei italiene, citata de AFP. Artistul a fost gasit fara suflare in vila sa din Roma. Regizorul Franco Zeffirelli a murit Familia si apropiatii sai sunt socati de disparitia cunoscutului cineast. Franco Zeffirelli s-a stins in liniste dupa o boala lunga care .

Franco Zeffirelli a murit. Viata si opera unui geniu irascibil VIDEO

Franco Zeffirelli a murit la varsta de 93 de ani. Franco Zeffirelli, cel care a regizat unele dintre cele mai puternice reprezentatii de opera cu Maria Callas si care a fost prieten cu Richard Burton si Elizabeth.

A murit marele cineast italian Franco Zeffirelli

Marele regizor italian Franco Zeffirelli a murit sambata, la varsta de 96 de ani, la resedinta sa din Roma, anunta AFP. Franco Zeffirelli - regizor genial dar foarte irascibil, cel mai anglofil dintre italieni si prieten cu Berlusconi.

A murit cineastul Franco Zeffirelli

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care .

A murit Franco Zeffirelli

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana.

A murit merele cineast italian Franco Zeffirelli

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana.

Franco Zeffirelli - regizor genial dar foarte irascibil, cel mai anglofil dintre italieni si prieten cu Berlusconi

Franco Zeffirelli, cel care a regizat unele dintre cele mai puternice reprezentatii de opera cu Maria Callas si care a fost prieten cu Richard Burton si Elizabeth Taylor, nu a avut o personalitate foarte placuta, fiind deseori irascibil si pus pe harta, insa geniul sau a influentat generatii de regizori si a fermecat audientele in salile de opera, teatru sau cinema, timp de decenii, conform unui material publicat sambata de agentia DPA si citat de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5644 seconds )