Libnet.ro
UNICEF

10:45

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Hotnews Hotnews,
 Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro. continuă pe Hotnews

intalnire Merkel-Hollande dupa referendumul din Grecia, pentru a evalua consecintele

Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele francez, Francois Hollande, vor avea luni seara la Paris o intalnire, urmata de un dineu de lucru, pentru a evalua consecintele referendumului din Grecia, a .

Francois Hollande respinge solicitarea lui Julian Assange pentru acordarea de azil politic in Franta

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a respins o solicitare de azil formulata de Julian Assange, fondatorul site-ului WikiLeaks, informeaza BBC News online.

Francois Hollande, despre referendumul din Grecia: Daca rezultatul va fi NU, se va intra intr-un soi de necunoscut

Presedintele francez Francois Hollande atrage atentia ca daca grecii vor vota NU la referendumul de duminica referitor la noile reforme cerute de creditori, se va intra intr-un soi de necunoscut,.

Angela Merkel, deasupra unei Grecii in ruine, pe coperta Der Spiegel: Die Trmmerfrau. Daca Euro se prabuseste, la fel se intampla si cu mandatul de cancelar al lui Merkel

Angela Merkel se bucura de reputatia de regina a Europei, insa nu a invatat cum sa isi foloseasca aceasta putere, permitand unei situatii dificile sa se incalzeasca pana la punctul de fierbere, scrie Der Spiegel, adaugand ca incapacitatea ei de a lua pozitii nepopulare a exacerbat grav criza greaca. Publicatia germana isi ilustreaza cel mai recent numar, publicat sambarta, cu o imagine a unei Angela Merkel zambitoare, asezata pe o gramada de moloz, aparent ruinele unor coloane grecesti, in umbra Acropolei, insotita de textul Die Trummerfrau. Daca Euro se prabuseste, la fel se intampla si cu mandatul de cancelar al lui Merkel.

Angela Merkel: Exista perspective de aderare la UE a tarilor din Balcanii de Vest

Toate tarile din Balcanii de Vest au o perspectiva de intrare in Uniunea Europeana, a declarat sambata cancelarul german Angela Merkel, cu cateva zile inainte de vizita sa in Serbia, Bosnia si Albania, informeaza AFP.

Angela Merkel vede perspective de aderare la UE a tarilor din Balcanii de Vest

Toate tarile din vestul Peninsulei Balcanice au o perspectiva de intrare in Uniunea Europeana, a afirmat sambata cancelarul german, Angela Merkel, cu cateva zile inainte de vizita sa in Serbia, Bosnia si Albania, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )