Libnet.ro
UNICEF

09:45

Francois Hollande, Angela Merkel si Petro Porosenko fac apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Francois Hollande, Angela Merkel si Petro Porosenko fac apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut apel duminica la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei. Presedintele Hollande) tocmai a discutat timp de peste 45 de minute cu Merkel si Porosenko. Ei au trecut in revista situatia din Ucraina si si-au exprimat regretele fata de esecul discutiilor din cadrul grupului de contact care au avut loc ieri sambata) la Minsk Ei fac apel la o incetare imediata a focului, a anuntat Presedintia franceza. continuă pe Hotnews

Hollande, Merkel si Porosenko fac apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut un apel, duminica, la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei,.

Hollande, Merkel si Porosenko au facut apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut apel duminica la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei, relateaza AFP.

Martin Schulz ii cere premierului grec sa nu o mai critice pe Angela Merkel

Presedintele Parlamentului European, germanul Martin Schulz, i-a cerut noului premier grec, Alexis Tsipras, sa se abtina de la critici exagerate la adresa cancelarului german Angela Merkel sau la guvernul sau, informeaza AFP.

Martin Schulz i-a cerut lui Alexis Tsipras sa nu mai critice guvernul german si pe Angela Merkel

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, i-a cerut noului premier grec Alexis Tsipras, care vrea sa renegocieze datoria masiva a tarii sale, sa nu o mai critice pe cancelarul Angela Merkel si guvernul.

Angela Merkel nu este de acord cu o noua stergere a datoriei Greciei

Cancelarul german, Angela Merkel, exclude o noua stergere a datoriei Greciei asa cum vrea noul premier grec Alexis Tsipras. A existat deja o renuntare voluntara a creditorilor privati, bancile au.

Angela Merkel a exclus o reducere a datoriei Greciei

Cancelarul german, Angela Merkel, a exclus sambata o noua stergere a datoriei Greciei asa cum vrea noul premier grec Alexis Tsipras, relateaza AFP.

Angela Merkel exclude o reducere a datoriei Greciei

Cancelarul german Angela Merkel a exclus sambata o noua stergere a datoriei Greciei asa cum vrea noul premier grec Alexis Tsipras, relateaza AFP.

Angela Merkel exclude o noua stergere a datoriei Greciei

Cancelarul german, Angela Merkel, a exclus sambata o noua stergere a datoriei Greciei asa cum vrea noul premier grec Alexis Tsipras.

Angela Merkel EXCLUDE o noua stergere a datoriei Greciei

Cancelarul german, Angela Merkel, a exclus sambata o noua stergere a datoriei Greciei asa cum vrea noul premier grec Alexis Tsipras, relateaza AFP, conform Mediafax. A existat deja o renuntare voluntara a.

Criza din Ucrain: Hollande si Merkel, apel comun cu Porosenko

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut apel duminica la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )