Libnet.ro
UNICEF

01:06

Francois Hollande cere Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Francois Hollande cere Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a cerut Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana, relateaza AFP, citata de Mediafax. Nu putem accepta un comportament de. continuă pe Antena3

Hollande a cerut SUA sa inceteze imediat activitatile de spionaj in UE

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a cerut Statelor Unite sa inceteze imediat activitatile de spionaj in Uniunea Europeana, potrivit AFP.

Fitch confirma ratingul Statelor Unite la AAA cu perspectiva negativa.

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a confirmat, vineri, ratingul Statelor Unite la AAA cu perspectiva negativa din cauza nivelului in continuare ridicat al datoriei publice americane, transmite AFP, preluata de Agerpres. Mentinerea ratingului maxim este o dovada a bazelor economice solide ale primei puteri economice mondiale, precum si a progreselor inregistrate in reducerea deficitului, explica agentia de evaluare intr-un comunicat. Produsul Intern Brut al Statelor .

Yes, we can!: Senatul Statelor Unite a adoptat reforma imigratiei

Dupa mai multe luni marcate de conflicte legislative, Senatul american a adoptat joi prima reforma a imigratiei din Statele Unite in ultimul sfert de secol, care va contribui la reglementarea situatiei a milioane de persoane fara acte de identitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )