Libnet.ro
UNICEF

00:07

Francois Hollande: Valerie Trierweiler se simte mai bine si se odihneste

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande: Valerie Trierweiler se simte mai bine si se odihneste

Valerie Trierweiler este mai bine si se odihneste in resedinta din localitatea Lanterne, in apropiere de Paris, a declarat luni Francois Hollande, presedintele Frantei, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Hollande anunta ca partenera sa, Valerie Trierweiler, se simte mai bine si de odihneste la resedinta ce o impart

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat, luni, ca partenera sa Valerie Trierweiler se simte mai bine si se odihneste la resedinta din apropierea Parisului. Valerie Trierweiler se simte mai bine s.

Valerie Trierweile, se simte mai bine, conform lui Hollande.

Francois Hollande sustine ca Prima Doamna a Frantei, Valerie Trierweiler, se simte mai bine si se odihneste in resedinta din localitatea Lanterne, in apropiere de Paris, conform Mediafax. Intrebat in cursul conferintei de presa cu premierul Olandei, Mark Rutte, daca Valerie Trierweiler ramane Prima Doamna, Hollande a raspuns: Va multumesc pentru intrebare. Citeste si: Partenera lui Hollande ramane spitalizata pe termen nedeterminat Valerie Trierweiler se simte mai .

Valerie Trierweiler a adresat multumiri celor care au sprijinit-o in perioada de spitalizare

Partenera presedintelui francez Francois Hollande, Valerie Trierweiler, a adresat multumiri, sambata, printr-o postare pe Twitter, tuturor celor care au spriijinit-o in perioada de spitalizare, dupa dezvaluirile privind o relatie amoroasa a sefului statului cu actrita Julie Gayet, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Doamna para-Hollande si-a revenit.

Partenera presedintelui francez Francois Hollande, Valerie Trierweiler, a parasit sambata dupa-amiaza spitalul parizian in care a fost internata la 10 ianuarie, dupa dezvaluirile privind o relatie amoroasa a sefului statului cu actrita Julie Gayet, a anuntat presa. Contactata de AFP, presedintia franceza a raspuns laconic prin nu comentam, in timp ce apropiatii lui Valerie Trierweiler au ramas tacuti. Mai multe publicatii, intre care saptamanalul Paris-Match la care .

Francois Hollande, somat sa ofere o clarificare rapida a situatiei personale

Presedintele Adunarii Nationale franceze, Claude Bartolone, si-a exprimat, duminica, dorinta ca Francois Hollande si partenera sa, Valerie Trierweiler, sa iasa cat mai repede posibil din situatia care a urmat dezvaluirilor privind o relatie.

Partenera presedintelui francez Francois Hollande a parasit spitalul

Partenera presedintelui francez Francois Hollande, Valerie Trierweiler, a parasit sambata dupa-amiaza spitalul parizian in care a fost internata la 10 ianuarie, dupa dezvaluirile privind o relatie amoroasa a sefului statului cu actrita Julie.

Noi dezvaluiri: Relatia lui Francois Hollande cu Julie Gayet dureaza de doi ani.

Presedintele francez Francois Hollande are o relatie cu actrita Julie Gayet care dureaza de doi ani, a dezvaluit, vineri, revista franceza Closer, potrivit Mediafax. Potrivit revistei, care nu a publicat fotografii noi, in pofida faptului ca a anuntat acest lucru, presupusa aventura a inceput in 2012, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale. Publicatia se refera la fotografii facute in cursul unei vizite a lui Francois Hollande, pe 20 iulie 2013, la Tulle, in .

Francois Hollande: Sarcina mea este sa fac in asa fel incat Franta sa fie o putere economica

Presedintele Francois Hollande a promis, vineri, ca Franta va fi o putere economica si o tara atractiva pentru afaceri, relateaza AFP. Sunt constient de un lucru: nicio tara din lume,.

Revista Closer: Relatia presedintelui Francois Hollande cu Julie Gayet dureaza de doi ani

Relatia presedintelui francez Francois Hollande cu actrita Julie Gayet dureaza de doi ani. Potrivit revistei Closer, presupusa aventura a inceput in 2012, in timpul campaniei pentru alegerile.

New York Times a avut timp de mai bine de 100 ani o greseala pe prima pagina (FOTO)

The New York Times, unul dintre cele mai apreciate ziare din lume, a avut, timp de mai bine de un secol, o greseala pe prima pagina, relateaza The Independent. in 1898, numarul editiei de dupa 14. 499 a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )