Libnet.ro
UNICEF

17:15

Francul elvetian a dat marti pentru prima oara inapoi dupa 3 sedinte in care se scumpise. Cursul a ajuns la 4,43 lei. Euro ramane la 4,50 lei

Hotnews Hotnews,
 Francul elvetian a dat marti pentru prima oara inapoi dupa 3 sedinte in care se scumpise. Cursul a ajuns la 4,43 lei. Euro ramane la 4,50 lei

Francul elvetian a coborat pentru prima oara de joia trecuta, de cand Banca Elvetiei ai decis scumpirea monedei, in timp ce moneda europeana a ramas aproximativ la acelasi nivel, iar dolarul american s-a apreciat usor,Marti dimineata, euro s-a tranzactionat intr-un interval ingust fata de dolar in jurul a USD 1. 1600/EUR si pare a nu avea forta de a se desprinde din aceasta zona. Monedele Europei emergente au fost relativ stabile fata de euro. Leul a ramas in apropierea nivelului de 4. 5040/EUR si consideram ca va inchide in aceasta regiune, spun intr-un raport destinat investitorilor, economistii Piraeus Bank. continuă pe Hotnews

Australian Open: Marius Copil s-a calificat pentru prima oara in cariera pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam

Marius Copil, locul 194 in clasamentul ATP, s-a calificat pentru prima oara in cariera pe tabloul principal al unul turneu de Grand Slam, sportivul din Romania reusind aceasta performanta la Australian Open.

Francul elvetian SCADE pentru prima data dupa socul din 15 ianuarie. Afla cat valoreaza

Francul elvetian a scazut pentru prima data dupa socul produs pe piata valutara prin cresterile succesive si consistende care au inceput pe 15 ianuarie, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4354 lei in sedinta valutara de marti, cu un minus de 3,62 bani, dupa ce luni valora 4,4716 lei.

Francul elvetian creste la un nou maxim, dar euro da inapoi la cursul oficial

Cursul francului elvetian calculat luni de BNR a crescut cu 1,1%, la 4,4716 lei, acesta fiind un nou maxim istoric. Pe de alta parte, referinta BNR pentru euro a scazut cu 0,77 bani, la 4,5018 lei, iar cea pentru dolar a coborat de la recordul de.

Thomas Jordan, omul care a scumpit francul elvetian: CHF este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro/ Decizia de a scumpi francul este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale

Am fost constienti de faptul ca aceasta decizie ar putea avea efecte majore asupra pietelor. Dar in momentul in care iei o asemenea decizie, e necesar ca ea sa surprinza piata. Fie si faptul ca am fi putut sugera ca ne gandim sa renuntam la plafonul fix al francului in fata euro ar fi deschis poarta speculatorilor care ar fi profitat. Era imposibil sa fi transmis semnale anterior luarii deciziei. , spune Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, intr-un interviu pentru LeTemps. ch necesita abonament). Jordan a mai spus ca francul elvetian este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro si ca decizia de a scumpi moneda elvetiana este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari.

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere pe piata interbancara

Francul elvetian creste si astazi pe interbancar. Euro a deschis in piata interbancara aproape de 4,51 lei, iar francul se afla la egalitate cu euro. Romanii care au credite in franci elvetieni sunt.

Darius Valcov: Impunerea prin lege a unui curs pentru francul elvetian prezinta riscuri

Dupa ce francul elvetian a atins, vineri, cea mai mare valoare din istorie, 4,4228 lei, premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Finante sa discute cu Banca Nationala pentru a gasi o solutie pentru cei.

Francul elvetian inregistreaza o noua crestere

Francul elvetian creste si astazi pe interbancar. Romanii care au credite in franci elvetieni sunt disperati si asteapta o solutie de la autoritati. Singura masura luata pana acum este marirea.

De ce s-a scumpit francul elvetian

Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei LeTemps. ch, ca decizia de a scumpi francul elvetian este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari, conform Hotnews. ro.

Liberalii din Republica Moldova si-au dat acordul pentru formarea unei coalitii de guvernare

Liberalii si-au dat acordul pentru formarea unei coalitii de guvernare din care sa faca parte cele trei partide proeuropene intrate in parlamentul Republicii Moldova dupa alegerile legislative din 30 noiembrie, a anuntat liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, informeaza Jurnal. md si Unimedia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )