Libnet.ro
UNICEF

21:45

Frank Sinatra Jr a murit in timpul unui turneu: artistul avea 72 de ani

Adevărul Adevărul,
Frank Sinatra Jr a murit in timpul unui turneu: artistul avea 72 de ani

Frank Sinatra Jr. , fiul legendarului cantaret si actor american, a murit la varsta de 72 de ani, in timp ce se afla intr-un turneu in Florida, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

A murit fiul lui Frank Sinatra

Frank Sinatra Junior a murit in urma unui atac de cord miercuri la varsta de 72 de ani in timpul unui turneu in statul american Florida, a anuntat sora sa, Nancy.

Tragedie aviatica in Ecuador: 22 de militari au murit in timpul unui antrenament

Un avion al armatei ecuadoriene, cu 22 de persoane la bord, dintre care 19 parasutisti, s-a prabusit marti in provincia Pastaza est), in Amazonia, fara sa existe vreun supravietuitor, a anuntat presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, citat de AFP online.

A murit Frank Sinatra Jr

Frank Sinatra Jr. , cel care a incercat sa-i calce pe urme celebrului sau tata, s-a stins din viata miercuri, la varsta de 72 de ani. Artistul a murit in timpul turneului sau american, dupa.

Doi politisti raniti in timpul unui raid antiterorist la sudul Bruxellesului

Doi politisti belgieni au fost raniti miercuri intr-un schimb de focuri in cartierul Forest din sudul Bruxellesului in timpul unei raid antiterorism, potrivit unor surse din cadrul politiei citate de La Derniere Heure.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )