Libnet.ro
UNICEF

11:15

Frankfurt pierde teren in cursa pentru atragerea bancherilor din Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Frankfurt pierde teren in cursa pentru atragerea bancherilor din Londra

Eforturile facute de Frankfurt pentru atragerea bancherilor care fug din Marea Britanie din cauza iesirii tarii din UE Brexit) sunt in pericol sa-si piarda elanul, conform unei analize Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul pentru Afaceri Europene din Germania, Michael Roth, s-a ntlnit miercuri cu sefii Parchetului General, DNA si DIICOT. Oficialul german, ngrijorat de modificarile aduse legislatiei penale

Procurorul general Augustin Lazar a avut, miercuri, o intrevedere cu Michael Roth, ministrul de stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe, in cadrul careia oficialul german si-a manifestat ingrijorarea in legatura cu recentele modificari ale legislatiei penale. Marti, Liviu Dragnea l-a asigurat pe ministrul de stat german ca reforma in justitie nu afecteaza statul de drept.

Mesaj dur al antrenorului Croatiei pentru clasa politica din tara lui: Nu sunteti bineveniti in vestiar! Ati dus poporul spre mizerie si disperare!

Zlatko Dalici a lansat un atac virulent asupra politicienilor din Croatia, indemnandu-i sa nu incerce sa isi faca imagine pe spatele succesului fotbalistilor. Aceasta generatie a aratat ca o echipa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )