Libnet.ro
UNICEF

23:00

Franklin Templeton recita versurile lui Elliott

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franklin Templeton recita versurile lui Elliott

Franklin Templeton va ramane la butoane, la Fondul Proprietatea, pentru un nou mandat de doi ani, insa, de acum inainte, va avea, in orice moment, sabia deasupra capului. --- * Update 10:30 AGA nu a intrunit cvorumul nici la a doua convocare Adunarea generala FP nu a intrunit cvorumul nici astazi, la a doua convocare, pentru subiectul reducerii capitalului social. continuă pe Ziarul Bursa

Franklin Templeton recita versurile lui Elliott

Franklin Templeton va ramane la butoane, la Fondul Proprietatea, pentru un nou mandat de doi ani, insa, de acum inainte, va avea, in orice moment, sabia deasupra capului.

Franklin Templeton, cu gatul sub calcaiul Elliott

Vineri, 22 noiembrie, au avut loc AGEA si AGOA la Fondul Proprietatea. Miza principala a fost prelungirea mandatului de administrare a FP de catre Franklin Templeton, durata mandatului si diminuarea capitalului social prin reducerea valorii nominale a actiunilor, de la 1 leu, la 0,95 lei si restituirea diferentei de 5 bani catre actionari.

Fondurile Franklin Templeton continua sa cumpere actiuni Petrom

Mai multe fonduri de investitii, administrate de Franklin Templeton FT), au cumparat, saptamana trecuta, patru pachete de actiuni Petrom SNP), totalizand 49. 000 titluri SNP, potrivit unor notificari transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Ziua Z pentru Franklin Templeton la Fondul Proprietatea

Actionarii Fondului Proprietatea vor decide, astazi, daca acorda un nou mandat de administrare companiei Franklin Templeton, mandat pentru care compania americana pare sa fi pus totul la bataie.

Mandatul de administrator al Franklin Templeton, prelungit in principiu

Update 17:18 Comitetul Reprezentantilor FP saluta progresul inregistrat in cresterea valorii de piata a Fondului Comitetul Reprezentantilor Fondului Proprietatea a luat act cu satisfactie de aprobarea in principiu a reinnoirii mandatului Franklin Templeton de Administrator Unic si Administrator al Fondului, se arata intr-o declaratie a comitetului remisa redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )