Libnet.ro
UNICEF

00:07

Franta anunta prelungirea cu doua saptamani a izolarii in Franta. Premierul Philippe: Este clar ca ne aflam la inceputul valului epidemiei (VIDEO)

B1 B1,
Franta anunta prelungirea cu doua saptamani a izolarii in Franta. Premierul Philippe: Este clar ca ne aflam la inceputul valului epidemiei (VIDEO)

Franta anunta prelungirea izolarii cu doua saptamani, pana pe 15 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus. Premierul Edouard Philippe a declarat, vineri, ca tara sa se afla la inceputul unui val. continuă pe B1

AGENTIILE DE PRESA: Premierul francez anunta prelungirea cu doua saptamani a izolarii in Franta, pana la 15 aprilie

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat vineri o prelungire a izolarii - cu doua saptamani - incepand de marti si pana miercuri, la 15 aprilie, in lupra impotriva epidemiei covid-19, relateaza Le Figaro.

Sefa DSP Timis, numita acum doua saptamani: Suntem depasiti de situatie din cauza orgoliilor marunte Fac apel la o pandemie de umanitate

Sefa Directiei de Sanatate Publica DSP) Timis, Luciana Radulescu, numita in functie in urma cu doua saptamani, a trimis o scrisoare Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in care spune ca, indiferent cu cate scenarii am lucra, trebuie sa recunoastem, daca mai avem un dram de demnitate si respect fata de cei carora trebuie sa le asiguram linistea si supravietuirea, ca suntem depasiti de situatie!.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )