Libnet.ro
UNICEF

08:00

Franta anunta suspendarea meciurilor din primele doua ligi de fotbal

Online Sport Online Sport,
Franta anunta suspendarea meciurilor din primele doua ligi de fotbal

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal din Franta a anuntat suspendarea partidelor din primele doua ligi ca urmare a raspandirii epidemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Dupa Italia, si Franta ia masuri de protectie in cadrul evenimentelor sportive. Interdictiile drastice impuse deLiga Profesionista Franceza

Liga Profesionista Franceza LFP) a decis ca meciurile de fotbal din primele doua ligi sa se desfasoare cu portile inchise, o masura ce va afecta 450 de meciuri si aproximativ doua miioane de fani, arata,.

Primele doua cazuri de coronavirus in Mehedinti

Grupul de Comunicare Strategica anunta, vineri dimineata, 2 noi cazuri de coronavirus. Ambele cazuri sunt carantinate la Mehedinti.

Covid-19. Primele doua persoane in carantina in Olt. Sunt doi soferi de tir, carora le-au fost recoltate probe

Doi soferi de tir sunt primele persoane plasate in carantina in judetul Olt. Acestia au ajuns in judet marti, 10 martie 2020.

incep emotiile: Aflam, diseara, primele doua echipe calificate in sferturile Ligii Campionilor. Ce meciuri sunt la TV

Din cele opt duble din optimile competitiei, doua isi vor desemna, diseara, castigatoarele dupa disputarea partidelor retur.

Ryanair si-a inrautatit estimarile dupa suspendarea zborurilor din si catre Italia

Ryanair si-a revizuit in scadere obiectivul de a ajunge la 151 de milioane de pasageri in anul fiscal care se va incheia la 31 martie 2020, dupa ce a suspendat toate zborurile din si catre Italia, cea mai mare piata a sa.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )